Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Тележенко Л. М. Розробка технологій кулінарних виробів з каш зі збалансованим складом / Л. М. Тележенко, М. А. Кашкано // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 61-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Тележенко Л. М. Розробка технологій кулінарних виробів з каш зі збалансованим складом / Л. М. Тележенко, М. А. Кашкано // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 61-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |