Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Kuznecova I. 
Research of fruit conserves’ corrosive aggressiveness / I. Kuznecova, K. Janchenko // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 3. - С. 87-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_3_12
  Повний текст PDF - 363.458 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kuznecova I.
  • Janchenko K.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kuznecova I. Research of fruit conserves’ corrosive aggressiveness / I. Kuznecova, K. Janchenko // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 3. - С. 87-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_3_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кузнецова Ірина Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського