Наукова періодика України | Інформатика та математичні методи в моделюванні | ||
Чайківська Ю. М. Математична модель динаміки глюкози в процесі засвоєння їжі / Ю. М. Чайківська, Р. М. Пасічник // Інформатика та математичні методи в моделюванні. - 2014. - Т. 4, № 3. - С. 272-277. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Itmm_2014_4_3_13 Розглянуто динаміку глюкози в крові у процесі засвоєння їжі. Розроблено математичну модель розподілу поступлення глюкози, що використовує найпростішу параболічну залежність. Розроблено математичну модель з використанням експоненціальної функції, що характеризує бурхливіший процес засвоєння глюкози. Виявлено, що модель з експоненціальною функцією є точнішою. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Чайківська Ю. М. Математична модель динаміки глюкози в процесі засвоєння їжі / Ю. М. Чайківська, Р. М. Пасічник // Інформатика та математичні методи в моделюванні. - 2014. - Т. 4, № 3. - С. 272-277. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Itmm_2014_4_3_13. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |