Наукова періодика України | Фітотерапія. Часопис | ||
Криворучко О. В. Визначення вмісту аскорбінової кислоти в плодах шипшини / О. В. Криворучко // Фітотерапія. - 2014. - № 1. - С. 64-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Fch_2014_1_18 Методом ВЕРХ за допомогою хромографу Shimadzu в плодах шипшини визначено вміст аскорбінової кислоти. Так, в промислових зразках сировини він складає відповідно 0,013 і 0,027 %, в плодах шипшини собачої та коричної - 0,168 і 0,246 % (у перерахунку на суху сировину).Методом ВЭЖХ с помощью хроматографа Shimadzu в плодах шиповника определено содержание аскорбиновой кислоты. Так, в промышленных образцах сырья оно составило соответственно 0,013 и 0,027 %, в плодах шиповника собачьего - 0,019 и 0,038 % в свежих плодах шиповника собачьего и коричного - 0,168 и 0,246 % ( в пересчете на сухое сырье). Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Криворучко О. В. Визначення вмісту аскорбінової кислоти в плодах шипшини / О. В. Криворучко // Фітотерапія. - 2014. - № 1. - С. 64-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Fch_2014_1_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |