Наукова періодика України Цукор України


Кухар В. Н. 
Сахар как сырье для пищевых производств и требования к нему / В. Н. Кухар, А. П. Чернявский, Ю. А. Моканюк, Л. И. Чернявская // Цукор України. - 2017. - № 9-10. - С. 51-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2017_9-10_11
  Повний текст PDF - 225.736 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кухар В.
  • Чернявский А.
  • Моканюк Ю.
  • Чернявская Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кухар В. Н. Сахар как сырье для пищевых производств и требования к нему / В. Н. Кухар, А. П. Чернявский, Ю. А. Моканюк, Л. И. Чернявская // Цукор України. - 2017. - № 9-10. - С. 51-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2017_9-10_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського