Наукова періодика України | Цукор України | ||
Кухар В. Н. Сахар как сырье для пищевых производств и требования к нему / В. Н. Кухар, А. П. Чернявский, Ю. А. Моканюк, Л. И. Чернявская // Цукор України. - 2017. - № 9-10. - С. 51-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2017_9-10_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кухар В. Н. Сахар как сырье для пищевых производств и требования к нему / В. Н. Кухар, А. П. Чернявский, Ю. А. Моканюк, Л. И. Чернявская // Цукор України. - 2017. - № 9-10. - С. 51-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2017_9-10_11. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |