Наукова періодика України Цукор України


Ковальська М. М. 
Мікробіологічні критерії для білого цукру / М. М. Ковальська, Е. Е. Малчак // Цукор України. - 2017. - № 5. - С. 6-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2017_5_3
  Повний текст PDF - 3.332 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ковальська М.
  • Малчак Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ковальська М. М. Мікробіологічні критерії для білого цукру / М. М. Ковальська, Е. Е. Малчак // Цукор України. - 2017. - № 5. - С. 6-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2017_5_3.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського