Наукова періодика України | Цукор України | ||
Ковальська М. М. Мікробіологічні критерії для білого цукру / М. М. Ковальська, Е. Е. Малчак // Цукор України. - 2017. - № 5. - С. 6-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2017_5_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ковальська М. М. Мікробіологічні критерії для білого цукру / М. М. Ковальська, Е. Е. Малчак // Цукор України. - 2017. - № 5. - С. 6-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2017_5_3. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |