Чернявская Л. И. 
Эффективность сахарного производства в зависимости от технологических качеств свеклы / Л. И. Чернявская, В. Н. Кухар, А. П. Чернявский // Цукор України. - 2016. - № 8-9. - С. 44-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2016_8-9_9
  Повний текст PDF - 2.949 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чернявская Л.
  • Кухар В.
  • Чернявский .

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чернявская Л. И. Эффективность сахарного производства в зависимости от технологических качеств свеклы / Л. И. Чернявская, В. Н. Кухар, А. П. Чернявский // Цукор України. - 2016. - № 8-9. - С. 44-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2016_8-9_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського