Наукова періодика України Цукор України


Скорик К. Д. 
Теплотехнічні та технологічні резерви продуктового відділення / К. Д. Скорик, К. О. Штангеєв // Цукор України. - 2016. - № 5. - С. 24-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2016_5_4
  Повний текст PDF - 2.676 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Скорик К.
  • Штангеєв К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Скорик К. Д. Теплотехнічні та технологічні резерви продуктового відділення / К. Д. Скорик, К. О. Штангеєв // Цукор України. - 2016. - № 5. - С. 24-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2016_5_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського