Наукова періодика України | Цукор України | ||
Скорик К. Д. Теплотехнічні та технологічні резерви продуктового відділення / К. Д. Скорик, К. О. Штангеєв // Цукор України. - 2016. - № 5. - С. 24-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2016_5_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Скорик К. Д. Теплотехнічні та технологічні резерви продуктового відділення / К. Д. Скорик, К. О. Штангеєв // Цукор України. - 2016. - № 5. - С. 24-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2016_5_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |