Наукова періодика України Цукор України


Грабовська О. В. 
Одержання пектину з овочевої сировини та дослідження його властивостей / О. В. Грабовська, Г. С. Пастух, Н. І. Штангеєва, Т. О. Галатенко, А. М. Бабій // Цукор України. - 2016. - № 11-12. - С. 47-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2016_11-12_11
  Повний текст PDF - 3.777 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Грабовська О.
  • Пастух Г.
  • Штангеєва Н.
  • Галатенко Т.
  • Бабій .

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Грабовська О. В. Одержання пектину з овочевої сировини та дослідження його властивостей / О. В. Грабовська, Г. С. Пастух, Н. І. Штангеєва, Т. О. Галатенко, А. М. Бабій // Цукор України. - 2016. - № 11-12. - С. 47-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2016_11-12_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Грабовська Олена В'ячеславівна (технічні науки)
  • Пастух Ганна Степанівна (1986–) (технічні науки)
  • Штангеєва Надія Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського