Наукова періодика України | Цукор України | ||
Грабовська О. В. Одержання пектину з овочевої сировини та дослідження його властивостей / О. В. Грабовська, Г. С. Пастух, Н. І. Штангеєва, Т. О. Галатенко, А. М. Бабій // Цукор України. - 2016. - № 11-12. - С. 47-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2016_11-12_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Грабовська О. В. Одержання пектину з овочевої сировини та дослідження його властивостей / О. В. Грабовська, Г. С. Пастух, Н. І. Штангеєва, Т. О. Галатенко, А. М. Бабій // Цукор України. - 2016. - № 11-12. - С. 47-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2016_11-12_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |