Наукова періодика України | Цукор України | ||
Хоменко М. Д. Причини втрат бурякомаси і цукру при переробці цукрових буряків та шляхи їх зменшення / М. Д. Хоменко // Цукор України. - 2016. - № 10. - С. 21-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2016_10_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Хоменко М. Д. Причини втрат бурякомаси і цукру при переробці цукрових буряків та шляхи їх зменшення / М. Д. Хоменко // Цукор України. - 2016. - № 10. - С. 21-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2016_10_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |