Наукова періодика України | Цукор України | ||
Штангеєв К. О. Теплотехнічні та технологічні резерви продуктового відділення / К. О. Штангеєв, К. Д. Скорик, В. О. Штангеєв, В. М. Кухар // Цукор України. - 2015. - № 5. - С. 18-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2015_5_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Штангеєв К. О. Теплотехнічні та технологічні резерви продуктового відділення / К. О. Штангеєв, К. Д. Скорик, В. О. Штангеєв, В. М. Кухар // Цукор України. - 2015. - № 5. - С. 18-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2015_5_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |