Наукова періодика України | Цукор України | ||
Гречко Н. Я. Вплив цукровмісної сировини на якість шампанських виноматеріалів / Н. Я. Гречко, І. М. Бабич, О. Ю. Пилипенко, І. С. Ільїн // Цукор України. - 2015. - № 11-12. - С. 36-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2015_11-12_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гречко Н. Я. Вплив цукровмісної сировини на якість шампанських виноматеріалів / Н. Я. Гречко, І. М. Бабич, О. Ю. Пилипенко, І. С. Ільїн // Цукор України. - 2015. - № 11-12. - С. 36-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2015_11-12_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |