Наукова періодика України Цукор України


Мирончук В. Г. 
Вплив характеристик затравки на ефективність кристалізації фруктози / В. Г. Мирончук, С. Ю. Лементар, О. А. Єщенко // Цукор України. - 2012. - № 2. - С. 26-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2012_2_5
  Повний текст PDF - 1.161 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мирончук В.
  • Лементар С.
  • Єщенко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мирончук В. Г. Вплив характеристик затравки на ефективність кристалізації фруктози / В. Г. Мирончук, С. Ю. Лементар, О. А. Єщенко // Цукор України. - 2012. - № 2. - С. 26-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2012_2_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Єщенко Оксана Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського