Наукова періодика України | Цукор України | ||
Мирончук В. Г. Вплив характеристик затравки на ефективність кристалізації фруктози / В. Г. Мирончук, С. Ю. Лементар, О. А. Єщенко // Цукор України. - 2012. - № 2. - С. 26-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2012_2_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мирончук В. Г. Вплив характеристик затравки на ефективність кристалізації фруктози / В. Г. Мирончук, С. Ю. Лементар, О. А. Єщенко // Цукор України. - 2012. - № 2. - С. 26-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2012_2_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |