Наукова періодика України Цукор України


Літвяк В. В. 
Порівняльна оцінка властивостей деяких видів крохмалю та їх вплив на якість хлібних виробів / В. В. Літвяк, Д. П. Лісовська, О. В. Грабовська // Цукор України. - 2011. - № 4. - С. 48-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2011_4_10
  Повний текст PDF - 1.155 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Літвяк В.
  • Лісовська Д.
  • Грабовська О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Літвяк В. В. Порівняльна оцінка властивостей деяких видів крохмалю та їх вплив на якість хлібних виробів / В. В. Літвяк, Д. П. Лісовська, О. В. Грабовська // Цукор України. - 2011. - № 4. - С. 48-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2011_4_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Грабовська Олена В'ячеславівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського