Наукова періодика України | Chemistry & Chemical Technology | ||
Lugovska O. Hydrocolloids Effect on the Quality of Oil-Water Emulsion for Foodstuffs and Beverages / O. Lugovska, V. Sydor // Chemistry & Chemical Technology. - 2016. - Vol. 10, № 1. - С. 97-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Chemistry_2016_10_1_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Lugovska O. Hydrocolloids Effect on the Quality of Oil-Water Emulsion for Foodstuffs and Beverages / O. Lugovska, V. Sydor // Chemistry & Chemical Technology. - 2016. - Vol. 10, № 1. - С. 97-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Chemistry_2016_10_1_17. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |