Наукова періодика України Chemistry & Chemical Technology


Lugovska O. 
Hydrocolloids Effect on the Quality of Oil-Water Emulsion for Foodstuffs and Beverages / O. Lugovska, V. Sydor // Chemistry & Chemical Technology. - 2016. - Vol. 10, № 1. - С. 97-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Chemistry_2016_10_1_17
  Повний текст PDF - 271.302 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Lugovska O.
  • Sydor V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Lugovska O. Hydrocolloids Effect on the Quality of Oil-Water Emulsion for Foodstuffs and Beverages / O. Lugovska, V. Sydor // Chemistry & Chemical Technology. - 2016. - Vol. 10, № 1. - С. 97-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Chemistry_2016_10_1_17.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського