Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2008$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн..- Київ Tovary i rynky- Титул, зміст.
Ринкові дослідження
- Chochół D. United States – China trade-economic relations. - C. 5-15.
- Лифиц И. Характеристика критериев конкурентоспособности товаров и услуг. - C. 15-24.
- Рудавська Г., Аннєнкова Н. Інновації у виробництві та асортименті екструдованих продуктів. - C. 24-29.
- Бондаренко Є. Споживчі переваги харчових продуктів для спортсменів. - C. 29-35.
- Беднарчук М., Семак Б. Проблеми формування асортименту спортивного одягу та взуття. - C. 35-38.
- Наконечна А. Стан і перспективи розвитку ринку паперових шпалер в Україні. - C. 39-42.
- П’ятницька Г. Удосконалення якості та організації харчування студентів. - C. 42-48.
- Шевченко О. Мерчандайзинг у ресторанному господарстві. - C. 48-53.
Новітні технології оздоровчих продуктів
- Пересічний М., Федорова Д., Марцин Т. Сухі суміші функціонального призначення для бісквітних напівфабрикатів. - C. 53-60.
- Григоренко О. Оптимізація мінерального складу солодких страв, збагачених розторопшею. - C. 61-67.
- Собко А. Використання свіжого шпинату в технології желе функціонального призначення. - C. 67-73.
- Дорохович В. Доцільність застосування цукрозамінників нового покоління в технології кондитерських виробів. - C. 73-78.
- Мусійчук О. Перспективи використання продуктів переробки молочної сироватки. - C. 78-83.
Дослідження якості харчових продуктів
- Белінська С., Орлова Н., Краснощок В. Моделювання рецептур багатокомпонентних овочевих напівфабрикатів. - C. 84-91.
- Пересічна С. Поживна цінність борошняних кондитерських виробів з лецитином соєвим. - C. 91-96.
- Богомолова В. Дослідження властивостей карагенанів для застосування при виробництві рибних продуктів. - C. 96-101.
- Дроба Н., Романенко О., Романенко Р. Теплофізичні параметри пісочного печива при випіканні. - C. 101-107.
- Шкабара Т. Особливості формування якості ресторанного продукту. - C. 107-113.
Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів
- Пиріков О., Лойко Д. Вплив рідкого каучуку на споживчі властивості епоксидних клейових композицій. - C. 113-122.
- Глушкова Т., Барабаш С. Сучасні вимоги до якості виробів із паперу. - C. 122-127.
Проблеми безпечності товарів
- Steinka I. The quality of fermented dairy products available in the Polish market in conditions of implemented HACCP system. - C. 127-131.
- Артюх Т., Григоренко І. Проблеми безпечності та якості ювелірних виробів. - C. 131-138.
- Андрієвська Л. Дослідження показників безпеки матеріалів для дитячого взуття. - C. 138-141.
- Михайлов С., Михайлов В. Оцінка екологічної безпеки мийних засобів. - C. 142-147.
- Ткачук В. Токсиколого-гігієнічні дослідження біодизельного палива. - C. 147-151.
Збереження якості товарів
- Колтунов В., Довгаль М., Рябченко А. Біоенергетична та економічна ефективність вирощування і зберігання моркви. - C. 151-156.
- Гарбуз О., Маслій О. Вплив способів і режимів зберігання на якість капусти червоноголової. - C. 156-162.
- Осокіна Н., Герасимчук О. Застосування речовин антимікробної дії для підвищення терміну зберігання ягід чорної смородини. - C. 162-168.
- Василишина О. Вплив антимікробних речовин на якість плодів вишні при зберіганні. - C. 168-173.
- Відомості про авторів. - C. 174-175.
- Резюме. - C. 176-185.
| 2008 | | № 1
|
|
| Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн..- Київ Tovary i rynky- Титул, зміст.
- Інформація про 16-й симпозіум IGWT. - C. 5-6.
Ринкові дослідження
- Марцин В. Грошово-кредитна політика України на шляху до макроекономічної стабілізації. - C. 7-15.
- Джумасейтова А. Интеграция республики Казахстан в мировые товарные рынки. - C. 15-20.
- Артюх Т., Індутна Т. Сучасні напрями розвитку ринку культивованих перлів. - C. 21-26.
- Притульська Н., Бондаренко Є., Мотузка Ю. Вибір упаковки для морозива за принципами мерчандайзингу. - C. 26-31.
- Кюрчева Л. Економічна ефективність заморожування і зберігання столового винограду. - C. 31-34.
- Пересічний М., Завадинська О., Зубар Н. Оцінка якості харчування студентів у вищих навчальних закладах України. - C. 35-39.
Новітні технології оздоровчих продуктів
- Голуб Б., Даниленко С., Рудавська Г. Біфідогенні властивості цикорію (Cichorium intybus). - C. 40-48.
- Битютська О. Удосконалення технології виробництва біологічно активної добавки з чорноморської мідії. - C. 49-61.
- Корзун В., Собко А. Медико-біологічна оцінка борошняних кондитерських виробів із ламінарією та селеном. - C. 62-66.
Дослідження якості харчових продуктів
- Коваль О., Гуць В. Кінетична теорія моделювання якості й прогнозування терміну придатності харчових продуктів. - C. 67-74.
- Белінська С., Орлова Н., Китаєв О. Особливості кристалоутворення під час заморожування суниць. - C. 74-80.
- Заморська І. Підвищення вітамінної цінності замороженого пюре з вишні. - C. 81-85.
- Камєнєва Н. Оцінка якості заморожених томатів у власному соку. - C. 85-90.
- Василишина О., Осокіна Н. Проектування вишневих джемів, збагачених пектиновмісним плодовим пюре. - C. 91-95.
- Токар А., Мазур В. Біологічно активні речовини некріплених плодово-ягідних виноматеріалів. - C. 95-100.
- Рябченко Н. Асортимент і якість м’яких розсільних сирів на ринку України. - C. 101-107.
- Лебська Т., Курбатова І. Порівняльний аналіз харчової та біологічної цінності мідій різних морів. - C. 108-113.
- Медведєва А., Дзюндзя О. Використання субтропічної сировини в технологіях самбуків. - C. 113-118.
- Григоренко О. Оцінка раціонів харчування учнів у професійно-технічних навчальних закладах України. - C. 118-123.
Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів
- Яценко Ю. Удосконалення практичної класифікації тканин. - C. 124-128.
- Глушкова Т., Барабаш С. Поліпшення властивостей паперу для зошитів при використанні композицій волокнистих напівфабрикатів. - C. 129-134.
- Мельник А., Зіміна Н. Вплив багаторазового прання на фізико-механічні властивості вибілених лляних столових тканин. - C. 135-139.
Проблеми безпечності товарів
- Ucherek M. Present-day solutions with regard to packaging of food product. - C. 140-147.
- Сидоренко О. Наукове обґрунтування режиму стерилізації риборослинних консервів. - C. 147-154.
- Відомості про авторів. - C. 155-156.
- Резюме. - C. 157-168.
| 2008 | | № 2
|
|