Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>AT=Колісниченко Удосконалення технології соусу емульсійного$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Колісниченко Т. О. 
Удосконалення технології соусу емульсійного типу з метою підвищення його харчової цінності [Електронний ресурс] / Т. О. Колісниченко, А. К. Сирота // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 207-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_33
Розглянуто технологію соусів емульсійного типу функціонального призначення з додаванням водоростей вакаме та фукусу. Встановлено, що введення продуктів моря, багатих на макро- та мікроелементи, надасть змогу підвищити рівень харчової та біологічної цінності продукту.
Попередній перегляд:   Завантажити - 548.248 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського