Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Nikonenko A$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Nikonenko A. N. 
Recognition and generation of QR/bar codes in mobile applications [Електронний ресурс] / A. N. Nikonenko, L. I. Korotka // Комп'ютерне моделювання: аналіз, управління, оптимізація. - 2019. - № 1. - С. 36-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/kmauo_2019_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 226.762 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Nikonenko A. 
Treatment of Pulmonary Embolism: a Decade of Experience [Електронний ресурс] / A. Nikonenko, A. Nikonenko, S. Matvieiev, V. Osaulenko, S. Nakonechniy // Український журнал серцево-судинної хірургії. - 2019. - № 2. - С. 46-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/shnp_2019_2_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 469.329 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Strashynska L. 
Domestic market of confectionery products in the aspect of general world development trends [Електронний ресурс] / L. Strashynska, A. Nikonenko // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2020. - Т. 26, № 3. - С. 102-109. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2020_26_3_12
Проаналізовано вітчизняний ринок кондитерських виробів (КВ). Наголошено, що серед компаній спостерігається потужна внутрішня конкуренція, яка пов'язана зі скороченням експорту. Визначено основні групи підприємств, які виробляють КВ, та охарактеризовано їхню специфіку. Зауважено, що за сучасних умов кондитери змагаються за клієнта перевіреними шляхами - зниженням вартості та скороченням виробництва нерентабельної продукції. Наголошено, що головним джерелом формування пропозиції на ринку на теперішній час залишається вітчизняне виробництво. Визначено можливості та рейтинги провідних операторів ринку. Проаналізовано динаміку виробництва й експорту КВ протягом 2011 - 2018 рр., а також їх виробництво й експорт в розрізі асортиментних груп. Наголошено, що українські експортери не повною мірою використовують потенціал зовнішньої торгівлі з країнами ЄС, оскільки кондитерський ринок Європи є досить насиченим та експортери стикаються з проблемою доступу української продукції на полиці європейських торговельних мереж. Подальший аналіз напрямків розвитку кондитерського ринку проведено на основі досліджень споживчих уподобань. Визначено, що в структурі попиту на КВ відбуваються кардинальні зміни під дією тренду здорового харчування. Зазначено, що розвиток світового ринку нутрицевтиків становить стійкий тренд, що формує нові споживчі переваги, які, своєю чергою, сприяють формуванню нової культури споживання харчових продуктів. Отже, у функціональних солодощів є досить гарні перспективи. Для реалізації своїх можливостей бути успішними, конкурентними на сучасному ринку, швидкого та гнучкого реагування на споживчі зміни власникам брендів кондитерського ринку необхідні комплексні технологічні рішення. Отже, виробникам необхідно розставити чіткі акценти на тих моментах технологічного процесу, які зроблять готовий кондитерський продукт затребуваним кінцевими споживачами, що посилить їх лояльність до бренду в умовах формування нової культури споживання кондитерської продукції.
Попередній перегляд:   Завантажити - 477.935 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Trailin A. V. 
Clinical significance of beta-2-microglobulin, enzymes, cytokines in serum and urine in patients with chronic renal allograft dysfunction [Електронний ресурс] / A. V. Trailin, M. V. Pleten, A. S. Nikonenko, T. I. Ostapenko, N. F. Yefimenko // Клітинна та органна трансплантологія. - 2015. - Т. 3, № 1. - С. 13-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ktot_2015_3_1_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 4.009 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського