Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Халілова-Чуваєва Ю$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. |
Халілова-Чуваєва Ю. О. Європейська політика мультикультуралізму і криза національної ідентичності: політичний аспект [Електронний ресурс] / Ю. О. Халілова-Чуваєва, І. В. Бубнов // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Сер. : Гуманітарні науки. - 2013. - Вип. 2. - С. 66-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdnuetg_2013_2_9
| 2. |
Бубнов І. В. До проблеми інтеграції мігрантів у контексті європейської політики мультикультуралізму [Електронний ресурс] / І. В. Бубнов, Ю. О. Халілова-Чуваєва // Інтелект, особистість, цивілізація. - 2017. - Вип. 14. - С. 77-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/intelekt_2017_14_13
| 3. |
Халілова-Чуваєва Ю. О. Політична креативність як один з аспектів самореалізації особистості [Електронний ресурс] / Ю. О. Халілова-Чуваєва // Інтелект, особистість, цивілізація. - 2016. - Вип. 12. - С. 81-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/intelekt_2016_12_12
| 4. |
Романуха О. М. Динаміка розвитку індустрії гостинності в Україна на прикладі готельно-ресторанної галузі [Електронний ресурс] / О. М. Романуха, Ю. А. Халілова-Чуваєва, К. С. Хаврова, О. С. Коваленко // Економіка та держава. - 2021. - № 2. - С. 42-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecde_2021_2_9
| 5. |
Тітомир Л. А. Екологізація готелів як напрям розвитку готельно-ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] / Л. А. Тітомир, О. М. Коротич, Ю. О. Халілова-Чуваєва // Економіка харчової промисловості. - 2021. - Т. 13, Вип. 3. - С. 88-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2021_13_3_11
| 6. |
Романуха О. М. Інтеграції готельно-ресторанної галузі України до Європейського простору [Електронний ресурс] / О. М. Романуха, А. В. Слащева, Ю. О. Халілова-Чуваєва // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. - 2021. - № 1. - С. 127-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_ekon_2021_1_25
| 7. |
Д'яконова А. К. Стандартизація і обґрунтування управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві [Електронний ресурс] / А. К. Д'яконова, Л. А. Тітомир, Ю. О. Халілова-Чуваєва, О. М. Коротич // Економіка, фінанси, менеджмент: актуальні питання науки і практики. - 2021. - № 4. - С. 50-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efmapnp_2021_4_6
|
|
|