Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Трускова Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. |
Паньків Л. П. Обґрунтування технологічних рішень проведення ягніння вівцематок та вирощування молодняку овець поза приміщеннями [Електронний ресурс] / Л. П. Паньків, І. А. Помітун, Т. Ю. Трускова // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. - 2013. - № 1. - С. 98-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vddau_2013_1_25
| 2. |
Трускова Т. Ю. Актуальні питання безпечності молока в Україні [Електронний ресурс] / Т. Ю. Трускова, Є. В. Руденко, О. Г. Грицина, Н. С. Ємельянова // Вісник аграрної науки. - 2014. - № 3. - С. 29-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2014_3_8
| 3. |
Руденко Е. П. Внедрение международной системы качества и безопасности при производстве и обороте кормов в Украине [Електронний ресурс] / Е. П. Руденко, Е. В. Руденко, Т. Ю. Трускова // Ветеринарна медицина. - 2013. - Вип. 97. - С. 466-468. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vetmed_2013_97_193
| 4. |
Руденко Є. В. Сучасні вимоги щодо управління якістю та безпекою за умов виробництва і обороту кормів [Електронний ресурс] / Є. В. Руденко, Т. Ю. Трускова, С. О. Шаповалов, О. П. Руденко // Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково-дослідного контрольного інституту ветпрепаратів та кормових добавок. - 2013. - Вип. 14, № 3-4. - С. 402-409. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2013_14_3-4_74 Викладено сучасні підходи і принципи управління якістю і безпекою за умов виробництва та обороту кормів. В основу цієї системи покладено ідеологію Належної виробничої практики (GMP) як системи норм і правил, що забезпечує виробництво якісного і безпечного кінцевого продукту, в тому числі кормів для тварин. Дана характеристика НАССР і міжнародної системи управління якістю та безпекою продукції. Міжнародні нормативні документи, що регламентують якість і безпеку харчової продукції, включено до угод СОТ щодо санітарних та фітосанітарних заходів та Угоди з технічних бар'єрів у торгівлі, що забезпечило однакові правила для всіх країн, які здійснюють торгівлю сільськогосподарською продукцією та продуктами харчування. Обгрунтовано необхідність застосування GMP і НАССР в національному кормовиробництві.
| 5. |
Помітун І. А. Мікробіота вмісту рубця овець за згодовування шроту з генетично модифікованого соняшнику [Електронний ресурс] / І. А. Помітун, Т. Ю. Трускова, В. І. Россоха, О. Г. Грицина, Н. С. Ємельянова // Вісник аграрної науки. - 2015. - № 7. - С. 34-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2015_7_9
|
|
|