Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (23)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (22)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Степасюк Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Степасюк Л. М. 
Конкурентоспроможність продукції скотарства на світовому ринку [Електронний ресурс] / Л. М. Степасюк, З. М. Тітенко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 7. - С. 102-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2013_7_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 107.006 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Степасюк Л. М. 
Стан та розвиток молочного скотарства на сільськогосподарських підприємствах [Електронний ресурс] / Л. М. Степасюк, А. А. Лопанчук // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 8. - С. 123-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2013_8_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 174.725 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Степасюк Л. М. 
Ефективність виробництва та роль дорадчих послуг при виробництві свинини. [Електронний ресурс] / Л. М. Степасюк, А. М. Горган // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Сер. : Економіка, аграрний менеджмент, бізнес. - 2013. - Вип. 181(2). - С. 311-319. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_econ_2013_181(2)__60
Попередній перегляд:   Завантажити - 583.811 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Степасюк Л. М. 
Економічні основи формування ринку молока. [Електронний ресурс] / Л. М. Степасюк, З. М. Тітенко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Сер. : Економіка, аграрний менеджмент, бізнес. - 2013. - Вип. 181(4). - С. 304-310. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_econ_2013_181(4)__51
Попередній перегляд:   Завантажити - 482.423 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Степасюк Л. М. 
Якість молока в контексті європейських стандартів [Електронний ресурс] / Л. М. Степасюк, З. М. Тітенко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Економіка, аграрний менеджмент, бізнес. - 2014. - Вип. 200(1). - С. 313-318. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_econ_2014_200(1)__54
Попередній перегляд:   Завантажити - 437.888 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Степасюк Л. М. 
Органічне виробництво – основний фактор підвищення конкурентоспроможності продукції скотарства в сільськогосподарським підприємствах [Електронний ресурс] / Л. М. Степасюк, З. М. Тітенко // Вісник Академії праці і соціальних відносин Федерації профспілок України. - 2014. - № 1. - С. 52-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VAPSV_2014_1_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 437.636 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Збарський В. К. 
Свинарство — провідна галузь сільськогосподарських підприємств Черкащини [Електронний ресурс] / В. К. Збарський, Л. М. Степасюк // Агросвіт. - 2012. - № 3. - С. 2-5. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2012_3_2
Попередній перегляд:   Завантажити - 179.906 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Степасюк Л. М. 
Порівняльна оцінка економічного потенціалу України та Нідерландів у сфері органічного агровиробництва [Електронний ресурс] / Л. М. Степасюк, М. В. Коцюруба // Формування ринкових відносин в Україні. - 2014. - № 12. - С. 131-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2014_12_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 191.693 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Степасюк Л. М. 
Кормовиробництво як основний чинник ефективного розвитку галузі скотарства [Електронний ресурс] / Л. М. Степасюк, А. А. Лопанчук // Економіка АПК. - 2016. - № 4. - С. 28-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/E_apk_2016_4_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 288.646 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Степасюк Л. М. 
Кормова база, як один із чинників підвищення ефективності виробництва продукції скотарства [Електронний ресурс] / Л. М. Степасюк, З. М. Тітенко // Агросвіт. - 2016. - № 21. - С. 15-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2016_21_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 145.353 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Тітенко З. М. 
Тенденції розвитку органічного землеробства в Україні в контексті забезпечення продовольчої безпеки країни [Електронний ресурс] / З. М. Тітенко, Л. М. Степасюк // Формування ринкових відносин в Україні. - 2017. - № 9. - С. 86-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2017_9_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 187.172 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Степасюк Л. М. 
Формування рівня попиту на молоко та м'ясо врх [Електронний ресурс] / Л. М. Степасюк, З. М. Тітенко // Агросвіт. - 2018. - № 6. - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2018_6_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 281.871 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Степасюк Л. М. 
Економічні аспекти формування ціни на молоко [Електронний ресурс] / Л. М. Степасюк, З. М. Тітенко // Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Економічні науки. - 2018. - Вип. 30(2). - С. 24-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2018_30(2)__6
Попередній перегляд:   Завантажити - 777.322 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Степасюк Л. М. 
Ефективність виробництва молока в спеціалізованих аграрних підприємствах [Електронний ресурс] / Л. М. Степасюк // Біоекономіка та аграрний бізнес. - 2019. - Т. 10, № 1. - С. 120-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biagbu_2019_10_1_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 832.924 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Степасюк Л. М. 
Виробництво свинини в Україні: виклики сьогодення [Електронний ресурс] / Л. М. Степасюк // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія : Міжнародні економічні відносини та світове господарство. - 2019. - Вип. 27(2). - С. 67-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuumevcg_2019_27(2)__14
Попередній перегляд:   Завантажити - 483.179 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Галіцька А. С. 
Ціноутворення на продукцію сільського господарства в сучасних умовах [Електронний ресурс] / А. С. Галіцька, Л. М. Степасюк // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2021. - № 15. - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2021_15_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 565.293 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Борисенко Н. П. 
Коронакриза, як причина застосування методу реінжинірингу бізнес‑процесів в сільськогосподарських підприємствах [Електронний ресурс] / Н. П. Борисенко, Л. М. Степасюк // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2021. - № 14. - С. 11-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2021_14_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 440.004 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Гайдай Д. В. 
Роль прибутку у прогнозуванні розвитку бізнесу [Електронний ресурс] / Д. В. Гайдай, Л. М. Степасюк // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2021. - № 17(2). - С. 9-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2021_17(2)__3
Попередній перегляд:   Завантажити - 263.852 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Баль-Прилипко Л. 
Прогнозування ціни реалізації свинини в сільськогосподарських підприємствах [Електронний ресурс] / Л. Баль-Прилипко, М. Ніколаєнко, Л. Степасюк, О. Чередніченко, А. Лялик // Agricultural and resource economics: international scientific e-journal. - 2022. - Vol. 8, № 4. - С. 170–187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/areis_2022_8_4_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 617.645 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Баль-Прилипко Л. В. 
Актуальні проблеми м’ясопереробної галузі та практичні підходи до вдосконалення рецептур ковбасних виробів [Електронний ресурс] / Л. В. Баль-Прилипко, М. С. Ніколаєнко, О. О. Чередніченко, С. Г. Даниленко, Л. М. Степасюк, М. В. Назаренко // Продовольчі ресурси. - 2022. - Т. 10, № 19. - С. 26-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2022_10_19_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.302 Mb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського