Пошуковий запит: (<.>A=Степасюк Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Степасюк Л. М. Конкурентоспроможність продукції скотарства на світовому ринку [Електронний ресурс] / Л. М. Степасюк, З. М. Тітенко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 7. - С. 102-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2013_7_25
|
2. |
Степасюк Л. М. Стан та розвиток молочного скотарства на сільськогосподарських підприємствах [Електронний ресурс] / Л. М. Степасюк, А. А. Лопанчук // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 8. - С. 123-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2013_8_32
|
3. |
Степасюк Л. М. Ефективність виробництва та роль дорадчих послуг при виробництві свинини. [Електронний ресурс] / Л. М. Степасюк, А. М. Горган // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Сер. : Економіка, аграрний менеджмент, бізнес. - 2013. - Вип. 181(2). - С. 311-319. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_econ_2013_181(2)__60
|
4. |
Степасюк Л. М. Економічні основи формування ринку молока. [Електронний ресурс] / Л. М. Степасюк, З. М. Тітенко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Сер. : Економіка, аграрний менеджмент, бізнес. - 2013. - Вип. 181(4). - С. 304-310. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_econ_2013_181(4)__51
|
5. |
Степасюк Л. М. Якість молока в контексті європейських стандартів [Електронний ресурс] / Л. М. Степасюк, З. М. Тітенко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Економіка, аграрний менеджмент, бізнес. - 2014. - Вип. 200(1). - С. 313-318. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_econ_2014_200(1)__54
|
6. |
Степасюк Л. М. Органічне виробництво – основний фактор підвищення конкурентоспроможності продукції скотарства в сільськогосподарським підприємствах [Електронний ресурс] / Л. М. Степасюк, З. М. Тітенко // Вісник Академії праці і соціальних відносин Федерації профспілок України. - 2014. - № 1. - С. 52-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VAPSV_2014_1_10
|
7. |
Збарський В. К. Свинарство — провідна галузь сільськогосподарських підприємств Черкащини [Електронний ресурс] / В. К. Збарський, Л. М. Степасюк // Агросвіт. - 2012. - № 3. - С. 2-5. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2012_3_2
|
8. |
Степасюк Л. М. Порівняльна оцінка економічного потенціалу України та Нідерландів у сфері органічного агровиробництва [Електронний ресурс] / Л. М. Степасюк, М. В. Коцюруба // Формування ринкових відносин в Україні. - 2014. - № 12. - С. 131-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2014_12_30
|
9. |
Степасюк Л. М. Кормовиробництво як основний чинник ефективного розвитку галузі скотарства [Електронний ресурс] / Л. М. Степасюк, А. А. Лопанчук // Економіка АПК. - 2016. - № 4. - С. 28-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/E_apk_2016_4_6
|
10. |
Степасюк Л. М. Кормова база, як один із чинників підвищення ефективності виробництва продукції скотарства [Електронний ресурс] / Л. М. Степасюк, З. М. Тітенко // Агросвіт. - 2016. - № 21. - С. 15-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2016_21_4
|
11. |
Тітенко З. М. Тенденції розвитку органічного землеробства в Україні в контексті забезпечення продовольчої безпеки країни [Електронний ресурс] / З. М. Тітенко, Л. М. Степасюк // Формування ринкових відносин в Україні. - 2017. - № 9. - С. 86-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2017_9_19
|
12. |
Степасюк Л. М. Формування рівня попиту на молоко та м'ясо врх [Електронний ресурс] / Л. М. Степасюк, З. М. Тітенко // Агросвіт. - 2018. - № 6. - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2018_6_9
|
13. |
Степасюк Л. М. Економічні аспекти формування ціни на молоко [Електронний ресурс] / Л. М. Степасюк, З. М. Тітенко // Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Економічні науки. - 2018. - Вип. 30(2). - С. 24-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2018_30(2)__6
|
14. |
Степасюк Л. М. Ефективність виробництва молока в спеціалізованих аграрних підприємствах [Електронний ресурс] / Л. М. Степасюк // Біоекономіка та аграрний бізнес. - 2019. - Т. 10, № 1. - С. 120-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biagbu_2019_10_1_16
|
15. |
Степасюк Л. М. Виробництво свинини в Україні: виклики сьогодення [Електронний ресурс] / Л. М. Степасюк // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія : Міжнародні економічні відносини та світове господарство. - 2019. - Вип. 27(2). - С. 67-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuumevcg_2019_27(2)__14
|
16. |
Галіцька А. С. Ціноутворення на продукцію сільського господарства в сучасних умовах [Електронний ресурс] / А. С. Галіцька, Л. М. Степасюк // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2021. - № 15. - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2021_15_5
|
17. |
Борисенко Н. П. Коронакриза, як причина застосування методу реінжинірингу бізнес‑процесів в сільськогосподарських підприємствах [Електронний ресурс] / Н. П. Борисенко, Л. М. Степасюк // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2021. - № 14. - С. 11-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2021_14_4
|
18. |
Гайдай Д. В. Роль прибутку у прогнозуванні розвитку бізнесу [Електронний ресурс] / Д. В. Гайдай, Л. М. Степасюк // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2021. - № 17(2). - С. 9-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2021_17(2)__3
|
19. |
Баль-Прилипко Л. Прогнозування ціни реалізації свинини в сільськогосподарських підприємствах [Електронний ресурс] / Л. Баль-Прилипко, М. Ніколаєнко, Л. Степасюк, О. Чередніченко, А. Лялик // Agricultural and resource economics: international scientific e-journal. - 2022. - Vol. 8, № 4. - С. 170–187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/areis_2022_8_4_10
|
20. |
Баль-Прилипко Л. В. Актуальні проблеми м’ясопереробної галузі та практичні підходи до вдосконалення рецептур ковбасних виробів [Електронний ресурс] / Л. В. Баль-Прилипко, М. С. Ніколаєнко, О. О. Чередніченко, С. Г. Даниленко, Л. М. Степасюк, М. В. Назаренко // Продовольчі ресурси. - 2022. - Т. 10, № 19. - С. 26-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2022_10_19_5
|
| |