Пошуковий запит: (<.>A=Скалецька Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. |
Скалецька Л. Ф. Якість свіжої та сушеної продукції цибулі ріпчастої (Allium cepa L.) різних сортів [Електронний ресурс] / Л. Ф. Скалецька, О. В. Завадська, Т. В. Дяденко // Сортовивчення та охорона прав на сорти рослин. - 2013. - № 3. - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/stopnsr_2013_3_10
|
2. |
Скалецька Л. Ф. Використання плодів аличі для приготування різних продуктів переробки [Електронний ресурс] / Л. Ф. Скалецька, Л. М. Мацейко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Сер. : Агрономія. - 2012. - Вип. 176. - С. 242-247. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_agr_2012_176_47
|
3. |
Скалецька Л. Ф. Розробка технології приготування овочевого салату з підвищеним вмістом біологічно активних речовин на основі баклажанів [Електронний ресурс] / Л. Ф. Скалецька, Л. М. Мацейко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Сер. : Агрономія. - 2012. - Вип. 176. - С. 257-261. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_agr_2012_176_50
|
4. |
Бородай В. В. Зміни хімічного складу та втрати маси бульб картоплі в період зберігання під час застосування біопрепаратів [Електронний ресурс] / В. В. Бородай, Л. Ф. Скалецька, К. М. Бальвас, Г. М. Ткаленко, В. А. Колтунов // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Сер. : Агрономія. - 2013. - Вип. 183(1). - С. 77-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_agr_2013_183(1)__16
|
5. |
Скалецька Л. Ф. Якість сушеної моркви, вирощеної за різних варіантів позакореневого підживлення [Електронний ресурс] / Л. Ф. Скалецька, В. М. Завгородній, В. А. Насіковський // Наукові праці Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків. - 2013. - Вип. 17(1). - С. 385-390. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpicb_2013_17(1)__92
|
6. |
Скалецька Л. Ф. Підбір сортименту буряка столового для зберігання [Електронний ресурс] / Л. Ф. Скалецька, О. В. Завадська // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Агрономія. - 2013. - Вип. 183(2). - С. 269-274. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_agr_2013_183(2)__50
|
7. |
Скалецька Л. Ф. Ефективність виробництва сухої моркви різних сортів [Електронний ресурс] / Л. Ф. Скалецька, О. В. Завадська, О. В. Дяденко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Агрономія. - 2013. - Вип. 183(2). - С. 274-278. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_agr_2013_183(2)__51
|
8. |
Скалецька Л. Ф. Придатність до зберігання коренеплодів буряка столового, вирощених за різних умов мінерального живлення [Електронний ресурс] / Л. Ф. Скалецька, О. В. Завадська // Овочівництво і баштанництво. - 2012. - Вип. 58. - С. 335-340. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2012_58_53
|
9. |
Скалецька Л. Ф. Підбір коренеплодів моркви різних сортів для переробки [Електронний ресурс] / Л. Ф. Скалецька, О. В. Завадська, О. В. Дяденко // Овочівництво і баштанництво. - 2012. - Вип. 58. - С. 341-350. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2012_58_54
|
10. |
Скалецька Л. Придатність до зберігання цибулі ріпчастої [Електронний ресурс] / Л. Скалецька, О. Завадська, Р. Шульгач // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 4. - С. 28-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_4_9
|
11. |
Скалецька Л. Смородина – ягода цілюща [Електронний ресурс] / Л. Скалецька, А. Бобер // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 4. - С. 41-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_4_12
|