Пошуковий запит: (<.>A=Підтереба О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Волощук В. М. Проблемні питання щодо використання племінних ресурсів у Полтавській області [Електронний ресурс] / В. М. Волощук, В. В. Замикула, М. Д. Березовський, О. І. Підтереба // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2013. - № 4. - С. 45-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2013_4_13 Розглянуто питання неефективної роботи племінних господарств, їх наявної та необхідної кількості для ефективного щорічного вирощування 300 тис. голів товарного свинопоголів'я. Наведено дані, що вказують на залежність структури селекційно-виробничої піраміди від рівня технологічних показників. Шляхом застосування інформаційних систем проведено прогноз зміни структури виробничої піраміди та обрано оптимальний варіант, який має бутити застосований у плануванні щорічних обсягів виробництва свинарської продукції на трипородній основі.
|
2. |
Малик В. І. Прогнозування прибутковості свинарства за допомогою прикладних програм [Електронний ресурс] / В. І. Малик, О. І. Підтереба, С. Ю. Смислов, Т. А. Стрижак // Науково-технічний бюлетень. - 2013. - № 110. - С. 113-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntb_2013_110_19
|
3. |
Лимар В. О. Прогресивні технології у свинарстві та їх переваги [Електронний ресурс] / В. О. Лимар, В. М. Волощук, І. В. Хатько, О. І. Підтереба // Свинарство. - 2012. - Вип. 60. - С. 8-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2012_60_4
|
4. |
Підтереба О. І. Прогнозування обсягів виробництва свинини при різних рівнях споживання та технологічних параметрах [Електронний ресурс] / О. І. Підтереба, С. Ю. Смислов, М. М. Одарюк // Свинарство. - 2012. - Вип. 60. - С. 122-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2012_60_28
|
5. |
Волощук В. М. Особливості селекційно-технологічних рішень та організаційних форм у сучасному свинарстві [Електронний ресурс] / В. М. Волощук, І. В. Хатько, О. І. Підтереба, Л. І. Ігнат // Свинарство. - 2012. - Вип. 61. - С. 3-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2012_61_3
|
6. |
Смислов С. Ю. Використання інформаційних підсистем для прогнозування виробництва свинини в структурі триступінчатої селекційної піраміди [Електронний ресурс] / С. Ю. Смислов, О. І. Підтереба // Свинарство. - 2012. - Вип. 61. - С. 125-129. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2012_61_26
|
7. |
Волощук В. М. Технологія вирощування племінного молодняку свиней в умовах племзаводів Полтавської області [Електронний ресурс] / В. М. Волощук, В. В. Замикула, С. Ю. Смислов, О. І. Підтереба, А. О. Онищенко, М. П. Сокирко // Свинарство. - 2013. - Вип. 63. - С. 3-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2013_63_3
|
8. |
Волощук В. М. Інформаційні системи у прогнозуванні розвитку галузі свинарства [Електронний ресурс] / В. М. Волощук, В. В. Замикула, О. І. Підтереба, С. Ю Смислов, А. О. Онищенко // Свинарство. - 2013. - Вип. 63. - С. 18-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2013_63_6
|
9. |
Замикула В. В. Вплив рівня неосновних виробничих витрат на прибуткове ведення галузі свинарства [Електронний ресурс] / В. В. Замикула, В. М. Волощук, О. І. Підтереба // Свинарство. - 2013. - Вип. 62. - С. 165-169. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2013_62_36
|
10. |
Волощук В. М. Економічна ефективність виробницва продукції свинарства за різного рівня збалансованості раціонів [Електронний ресурс] / В. М. Волощук, О. І. Підтереба, С. Ю. Смислов, Ю. А. Коваль, Н. М. Бейдик // Свинарство. - 2014. - Вип. 65. - С. 283-288. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2014_65_51
|
11. |
Підтереба О. І. Збалансованість раціонів – запорука прибутковості свинарства [Електронний ресурс] / О. І. Підтереба, С. Ю. Смислов // Свинарство. - 2010. - Вип. 58. - С. 90-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2010_58_17
|
12. |
Волощук В. Ефективність проектно-технологічних рішень в галузі свинарства [Електронний ресурс] / В. Волощук, С. Смислов, О. Підтереба, М. Сокирко // Техніко-технологічні аспекти розвитку та випробування нової техніки і технологій для сільського господарства України. - 2013. - Вип. 17(2). - С. 203-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ttar_2013_17(2)__28
|
13. |
Волощук В. М. Особливості утримання різновидового поголів’я тварин на малих фермах [Електронний ресурс] / В. М. Волощук, О. І. Підтереба, Л. В. Засуха // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2017. - Вип. 5(2). - С. 31-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2017_5(2)__8
|
14. |
Підтереба О. І. Прогнозування ефективності ведення галузі свинарства при різному рівні балансування раціонів [Електронний ресурс] / О. І. Підтереба, С. Ю. Смислов, М. М. Одарюк, А. С. Царьова // Свинарство. - 2011. - Вип. 59. - С. 84-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2011_59_21
|
15. |
Волощук В. М. Розробка технології виробництва продукції свинарства в Державному підприємстві "Дослідне господарство "Відродження" Донецької державної сільськогоподарської дослідної станції НААН України [Електронний ресурс] / В. М. Волощук, С. Ю. Смислов, О. І. Підтереба // Зернові культури. - 2019. - Т. 3, № 1. - С. 172-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/grcr_2019_3_1_26
|
16. |
Волощук В. М. Ефективність створення мікроклімату у маточнику при різних способах подачі та видалення повітря [Електронний ресурс] / В. М. Волощук, О. І. Підтереба, В. М. Герасимчук // Свинарство. - 2017. - Вип. 69. - С. 9-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2017_69_3
|
17. |
Волощук В. М. Особливості розрахунку раціонів для тварин різного напряму продуктивності залежно від довідника поживності корму та норми потреби [Електронний ресурс] / В. М. Волощук, В. Г. Цибенко, О. І. Підтереба // Свинарство. - 2017. - Вип. 69. - С. 166-176. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2017_69_23
|
18. |
Волощук В. М. Об’ємно-планувальні та технологічні рішення реконструкції приміщень при переведенні свинарствана потокову систему виробництва [Електронний ресурс] / В. М. Волощук, С. Ю. Смислов, О. І. Підтереба, І. М. Ксьонз // Свинарство. - 2017. - Вип. 70. - С. 11-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2017_70_4
|
19. |
Підтереба О. І. Спосіб визначення площі "м’язового вічка" у свиней [Електронний ресурс] / О. І. Підтереба, Л. П. Гришина, Ю. П. Акнєвський, С. С. Рудь // Свинарство. - 2020. - Вип. 74. - С. 43-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2020_74_7
|
20. |
Волощук В. М. Пошук оптимізованих рішень при розробці проекту з виробництва продукції свинарства потужністю 24 тис. голів у рік [Електронний ресурс] / В. М. Волощук, С. Ю. Смислов, М. О. Підтереба, О. І. Підтереба, Л. М. Хмельничий // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2019. - Вип. 1-2. - С. 47-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2019_1-2_8
|
| |