Пошуковий запит: (<.>A=Подпрятов Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. |
Подпрятов Г. І. Придатність зерна пшениці спельти озимої для хлібопекарських та кормових цілей [Електронний ресурс] / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук // Новітні агротехнології. - 2013. - № 1. - С. 71-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/novagr_2013_1_11
|
2. |
Подпрятов Г. І. Залежність посівних властивостей насіння ріпаку ярого від елементів технології вирощування та зберігання [Електронний ресурс] / Г. І. Подпрятов, О. Б. Довбиш // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Сер. : Агрономія. - 2012. - Вип. 176. - С. 237-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_agr_2012_176_46
|
3. |
Подпрятов Г. І. Якість зерна пшениці озимої залежно від умов та тривалості зберігання [Електронний ресурс] / Г. І. Подпрятов, C. М. Гунько, О. О. Сіденко // Наукові праці Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків. - 2013. - Вип. 17(1). - С. 374-378. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpicb_2013_17(1)__89
|
4. |
Подпрятов Г. І. Вміст олії у насінні ріпаку ярого залежно від мінерального живлення та умов зберігання [Електронний ресурс] / Г. І. Подпрятов, О. Б. Довбиш // Наукові праці Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків. - 2013. - Вип. 17(1). - С. 381-385. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpicb_2013_17(1)__91
|
5. |
Бойко В. В. Газовий детектор для виявлення процесів гниття в овочесховищах [Електронний ресурс] / В. В. Бойко, Г. І. Булах, Г. І. Подпрятов, С. М. Гунько // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Техніка та енергетика АПК. - 2013. - Вип. 184(1). - С. 144-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tech_2013_184(1)__23
|
6. |
Подпрятов Г. І. Динаміка вмісту крохмалю в зерні ячменю ярого, вирощеного за різних систем землеробства та основного обробітку ґрунту, в процесі зберігання [Електронний ресурс] / Г. І. Подпрятов, А. В. Бобер // Біоресурси і природокористування. - 2014. - Т. 6, № 1-2. - С. 50-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bpc_2014_6_1-2_10
|
7. |
Подпрятов Г. І. Розробка вимог до приладів здатних реєструвати псування бульб картоплі під час їх зберігання [Електронний ресурс] / Г. І. Подпрятов, С. М. Гунько // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Агрономія. - 2013. - Вип. 183(2). - С. 249-253. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_agr_2013_183(2)__46
|
8. |
Подпрятов Г. І. Вміст домішок та повнота їх очищення у зерновій масі кукурудзи за різних технологій післязбиральної доробки [Електронний ресурс] / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук, В. А. Насіковський, В. І. Рожко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Агрономія. - 2016. - Вип. 235. - С. 233-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_agr_2016_235_31
|
9. |
Подпрятов Г. І. Формування господарських властивостей бульб картоплі залежно від погодних умов [Електронний ресурс] / Г. І. Подпрятов, А. Ю. Давиденко // Землеробство. - 2016. - Вип. 2. - С. 69-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zemlerobstvo_2016_2_15
|
10. |
Подпрятов Г. І. Вплив температури отеплення на якість бульб картоплі [Електронний ресурс] / Г. І. Подпрятов, А. Ю. Давиденко // Збірник наукових праць Національного наукового центру "Інститут землеробства НААН". - 2016. - Вип. 3-4. - С. 142-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpzeml_2016_3-4_16
|
11. |
Подпрятов Г. І. Кулінарні властивості бульб різних сортів картоплі [Електронний ресурс] / Г. І. Подпрятов, А. Ю. Давиденко // Збірник наукових праць Національного наукового центру "Інститут землеробства НААН". - 2016. - Вип. 2. - С. 126-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpzeml_2016_2_15
|
12. |
Подпрятов Г. Вплив мінерального складу на якість бульб картоплі [Електронний ресурс] / Г. Подпрятов, А. Давиденко // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 1-2. - С. 28-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_1-2_9
|