Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (21)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Погожих М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 62
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Погожих М. І. 
Спосіб виробництва порошкоподібного напівфабрикату з грибів глива звичайна з додаванням кукурудзяного крохмалю [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, В. В. Піддубний, С. В. Штих, А. О. Бабіч // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 302-307. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_50
Попередній перегляд:   Завантажити - 379.411 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Погожих М. І. 
Вплив параметрів руху сушильного агента на кінетику сушіння змішаним теплопідводом [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, А. О. Пак, А. В. Пак, М. В. Жеребкін // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__2
Розроблено та створено установку для дослідження впливу параметрів руху сушильного агента на кінетику температури вологої сировини під час сушіння змішаним теплопідводом. Одержано залежності тривалості сушіння та моментів часу, за яких має місце локальний мінімум термограми, від кута обдуву масообмінного зазору. Досліджено вплив кута обдуву на кінетику температури та тривалість зневоднення сировини. Визначено раціональні значення кута обдуву масообмінного зазору.
Попередній перегляд:   Завантажити - 319.405 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Янчева М. О. 
Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи [Електронний ресурс] / М. О. Янчева, Т. С. Желєва, М. І. Погожих, О. О. Гринченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 84-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__17
Наведено результати кріоскопічних досліджень діапазонів температур льодоутворення-плавлення та масової частки вимороженої вологи в розчинах харчових інгредієнтів полісахаридної природи. Доведено, що їх вид і концентрація впливають на характер кристалізації та стабільність систем під час заморожування-розморожування.
Попередній перегляд:   Завантажити - 252.746 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Погожих М. І. 
Технологія дієтичних добавок на основі крові великої рогатої худоби і рослинної сировини [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 15-20 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 459.842 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Погожих М. І. 
Процес сушіння як енергоефективний перехід термодинамічної системи у стан рівноваги [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, М. М. Цуркан // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 172-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 661.911 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Міщенко Т. В. 
Колориметричне дослідження сушеної чорної смородини [Електронний ресурс] / Т. В. Міщенко, А. О. Пак, М. І. Погожих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 436-442. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_69
Попередній перегляд:   Завантажити - 720.329 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Погожих М. І. 
Дослідження зміни термодинамічного потенціалу системи, яка зневоднюється [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, М. М. Цуркан // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 442-447. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_70
Попередній перегляд:   Завантажити - 447.128 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Погожих М. І. 
Дослідження умов зберігання та показників якості швидковідновлювальних каш, отриманих сушінням змішаним теплопідводом [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, А. О. Пак, М. В. Жеребкін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 232.309 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Погожих М. І. 
Визначення раціонального навантаження дослідної НВЧ-камери [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, М. М. Цуркан // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 112-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 184.787 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Погожих М. І. 
Спосіб виробництва овочевого морозива "Заморожений сік" [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, Л. В. Даниленко, О. В. Діденко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 156-162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 226.804 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Погожих М. І. 
Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберігання [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, В. Ю. Черкашина // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 177-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 160.964 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Євлаш В. В. 
Визначення раціональних режимів тиражування солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом, на основі дослідження їх структурно-механічних властивостей [Електронний ресурс] / В. В. Євлаш, М. І. Погожих, В. О. Акмен, М. Т. Малафаєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 295-303. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_49
Попередній перегляд:   Завантажити - 219.581 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Погожих М. І. 
Дослідження екстракції хлорофілу під час використання різної апаратури, що забезпечує процес перемішування [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, Т. В. Міщенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 323-326. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_53
Попередній перегляд:   Завантажити - 173.278 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Погожих М. І. 
Розрахунок дисперсності порошків на прикладі модельного зразка із харчової сировини [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, Ж. В. Воронцова, І. М. Павлюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 397-405. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_65
Попередній перегляд:   Завантажити - 302.129 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Погожих М. І. 
Технологія та обладнання для виробництва швидковідновлюваних каш із використанням принципів ЗТП-сушіння [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, А. О. Пак, А. В. Пак, М. В. Жеребкін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 138-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 218.14 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Євлаш В. В. 
Формування асортименту та якості фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, для борошняних кондитерських виробів [Електронний ресурс] / В. В. Євлаш, М. І. Погожих, В. О. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 220-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_34
Попередній перегляд:   Завантажити - 253.704 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Погожих М. І. 
Дослідження кінетики ЗТП-сушіння у функціональних місткостях із полімерних матеріалів [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, М. М. Цуркан // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 329-335. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_52
Попередній перегляд:   Завантажити - 276.683 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Погожих М. І. 
Технологія жирового напівфабрикату для кондитерської та шоколадної глазурі антианемічного спрямування [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 10-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 227.55 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Погожих М. І. 
Використання електрофізичних характеристик перцю солодкого для експрес-аналізу якості [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, О. В. Діденко, Л. В. Даниленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 170-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 340.782 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Погожих М. І. 
Особливості процесу заморожування грибів глива звичайна та продуктів їх переробки [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, В. В. Піддубний, С. В. Штих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 177-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 201.402 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського