Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Плахотін В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Тюрікова І. С. 
Наукові дослідження з розробки технології виробництва екстрактів з волоського горіха [Електронний ресурс] / І. С. Тюрікова, Г. М. Рибак, В. Я. Плахотін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 198-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 641.349 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Суткович Т. Ю. 
Використання вакууму для отримання збагачених соків та функціональних напоїв [Електронний ресурс] / Т. Ю. Суткович, В. Я. Плахотін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 411-417. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_65
Попередній перегляд:   Завантажити - 724.75 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Плахотін В. Я. 
Проблеми розробки і впровадження системи НАССР та шляхи їх вирішення [Електронний ресурс] / В. Я. Плахотін, І. С. Тюрікова, Т. Ю. Суткович // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 220-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__59
Попередній перегляд:   Завантажити - 213.326 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Суткович Т. Ю. 
Сучасні методи отримання соків і функціональних напоїв з високим вмістом БАР [Електронний ресурс] / Т. Ю. Суткович, В. Я. Плахотін // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 19-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__7
Попередній перегляд:   Завантажити - 199.958 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Тюрікова І. С. 
Дослідження екстрактів з плодів волоського горіху Сумського та Полтавського регіонів [Електронний ресурс] / І. С. Тюрікова, Г. М. Рибак, В. Я. Плахотін // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2008. - № 1. - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2008_1_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 427.276 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Суткович Т. Ю. 
Інноваційні технології отримання функціональних напоїв [Електронний ресурс] / Т. Ю. Суткович, В. Я. Плахотін, А. Б. Бородай, О. Ф. Манжос // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2016. - № 1. - С. 29-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2016_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 960.027 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського