Пошуковий запит: (<.>A=Паньків Н$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Паньків Н. О. Вплив електрохімічно активованої води на ферментативну активність спиртових дріжджів [Електронний ресурс] / Н. О. Паньків, Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів, Н. І. Березовська // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 3(6). - С. 29-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpt_2013_3_6_9 Досліджено вплив електрохімічно активованої води - католіту, аноліту, суміші католіт+аноліт (1:1) - на ферментативну активність спиртових дріжджів. Встановлено, що електрохімічно активована вода може підвищувати бродильну та генеративну активності спиртових дріжджів у порівнянні з контролем.
|
2. |
Паляниця Л. Я. Гідроферментативне оброблення спельти [Електронний ресурс] / Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, О. В. Швабюк, Н. О. Паньків // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Хімія, технологія речовин та їх застосування. - 2013. - № 761. - С. 104-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VNULPX_2013_761_26 Вивчено вплив гідромодуля замісів і композицій ферментних препаратів на перебіг процесів гідроферментативного оброблення спельти та зброджування сусла. Результати показали, що оптимальним значенням гідромодуля замісу є 1:2,5 у випадку використання препаратів Амілекс 4Т і Діазим ССФ.
|
3. |
Паньків Н. Є. Параметри репродуктивного процесу Hippocrepis comosa L. (Fabaceae) в умовах Поділля [Електронний ресурс] / Н. Є. Паньків // Наукові основи збереження біотичної різноманітності. - 2010. - Т. 1(8), № 1. - С. 91-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nozbr_2010_1(8)_1_8
|
4. |
Паньків Н. О. Ферментативний гідроліз крохмалю [Електронний ресурс] / Н. О. Паньків, Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів, Н. І. Березовська // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. - 2014. - № 5. - С. 86-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_tekh_2014_5_20
|
5. |
Паньків Н. О. Зброджування зернового сусла, одержаного на основі активованої води [Електронний ресурс] / Н. О. Паньків, Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів, Н. І. Березовська // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 5(11). - С. 13-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_5(11)__4 Досліджено можливість використання активованої електрохімічним способом води у технологічному процесі виробництва етанолу зі спельти та її вплив на показники сусла та бражки. Встановлено, що приготування замісу на основі активованої води надає можливість підвищити вміст сухих речовин у суслі, спирту у бражці і, відповідно, вихід спирту з тонни умовного крохмалю відносно контролю.
|
6. |
Паляниця Л. Я. Морфологічні властивості спиртових дріжджів в умовах низьких температур [Електронний ресурс] / Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів, Н. І. Березовська, Н. О Паньків // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Хімія, технологія речовин та їх застосування. - 2014. - № 787. - С. 220-223. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VNULPX_2014_787_44 Досліджено вплив низьких температур на морфологічні властивості спиртових дріжджів. Результати показали, що найнижчого ступеня пошкодження дріжджових клітин у дослідженому інтервалі температур можна досягнути за температури кріоконсервування <$E -30~symbol Р roman C>.
|
7. |
Паньків Н. М. Туристичні ресурси та їхні класифікації [Електронний ресурс] / Н. М. Паньків // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Серія : Географія. - 2014. - № 2. - С. 93-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NZTNPUg_2014_2_17 Проведено аналіз дослідження існуючих підходів до розуміння поняття туристичних ресурсів. Визначено їхнє місце та роль в організації та функціонуванні сфери туризму. Запропоновано використання нового поняття і "ідейно-тематичних" туристичних ресурсів, обгрунтоване підгрунтя їх виникнення та впровадження на практиці.
|
8. |
Паньків Н. Аналіз передумов і сучасного стану розвитку туристичної галузі Львівської області [Електронний ресурс] / Н. Паньків // Вісник Львівського університету. Серія : Міжнародні відносини. - 2012. - Вип. 29(1). - С. 146-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_Mv_2012_29(1)__21
|
9. |
Паньків Н. Історико-географічні особливості формування поселенської мережі Українських Карпат [Електронний ресурс] / Н. Паньків // Вісник Львівського університету. Серія географічна. - 2009. - Вип. 36. - С. 255-260. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_Geograf_2009_36_35
|
10. |
Косів Р. Б. Питома швидкість розмноження спиртових дріжджів [Електронний ресурс] / Р. Б. Косів, Н. І. Березовська, Л. Я. Паляниця, Н. І. Паньків, Т. В. Харандюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(4). - С. 79-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2(4)__14
|
11. |
Паньків Н. М. Організація туристичних ресурсів [Електронний ресурс] / Н. М. Паньків // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Серія : Географія. - 2015. - № 1. - С. 142-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NZTNPUg_2015_1_24 Проведений аналіз існуючих підходів трактування терміну "організація". Визначено місце системного підходу при організації туристичних ресурсів у функціонуванні сфери туризму. Запропоновано власну ієрархічну структуру організації туристичних ресурсів на основі використання системного підходу. Обгрунтоване підгрунтя її виникнення та застосування на практиці.
|
12. |
Паньків Н. М. Історико-культурна спадщина малих історичних міст Івано-Франківської області та її використання в галузі туризму [Електронний ресурс] / Н. М. Паньків // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Серія : Географія. - 2013. - № 1. - С. 161-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NZTNPUg_2013_1_27
|
13. |
Паляниця Л. Я. Активація ферментного препарату Amylex 4T [Електронний ресурс] / Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, Н. О. Паньків // Молодий вчений. - 2014. - № 7(2). - С. 11-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2014_7(2)__3
|
14. |
Олійник В. С. Висотно-поясні закономірності стокорегулювальної ролі лісів Карпат [Електронний ресурс] / В. С. Олійник, Н. І. Паньків, О. М. Ткачук, В. І. Блистів // Гідрологія, гідрохімія і гідроекологія. - 2015. - Т. 1. - С. 39-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/glghge_2015_1_7
|
15. |
Паляниця Л. Я. Бродильна активність дріжджів – продуцентів етилового спирту [Електронний ресурс] / Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, Н. О. Паньків // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2014. - Вип. 14. - С. 51-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2014_14_12
|
16. |
Паньків Н. О. Активність амілолітичних ензимів [Електронний ресурс] / Н. О. Паньків, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2014. - Вип. 14. - С. 56-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2014_14_13
|
17. |
Паньків Н. М. Соціально-економічні передумови малих історичних міст Івано-Франківської області як чинник туристичного розвитку поселень [Електронний ресурс] / Н. М. Паньків // Географія та туризм. - 2012. - Вип. 22. - С. 147-161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2012_22_23
|
18. |
Паньків Н. Географія туристичних потоків Львівської області [Електронний ресурс] / Н. Паньків // Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Географічні науки. - 2013. - № 16. - С. 186-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvvnug_2013_16_29 Розглянуто підхід до визначення поняття туристичного потоку, його типізаційних та структурних особливостей. Проаналізовано передумови виникнення та територіального скерування туристичних потоків Львівської області, зроблено акцент на основних туристичних центрах та районах, найпривабливіших із туристичного погляду. Встановлено співвідношення кількості іноземних туристів та готельних підприємств різних районів.
|
19. |
Паляниця Л. Я. Розмноження хлібопекарських дріжджів після їх кріостатування [Електронний ресурс] / Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів, Н. І. Березовська, Н. О. Паньків, Т. В. Харандюк // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Хімія, технологія речовин та їх застосування. - 2015. - № 812. - С. 216-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VNULPX_2015_812_38 Досліджено вплив низьких температур на процеси розмноження клітин і синтезу біомаси хлібопекарських дріжджів штамів КД, ЛД, К7 і ЛК-22. Результати показали, що зі зменшенням температури кріостатування в дослідженому інтервалі температур знижуються швидкість розмноження клітин, швидкість росту культури, економічний коефіцієнт синтезу біомаси і зростає фізіологічна активність дріжджів. Дріжджі штаму ЛД володіють кращими технологічними властивостями. Найвищу кріостійкість мають дріжджі штаму ЛД, а найнижчу - К7. Оптимальна температура кріостатування -17 °C забезпечує збереження генеративної активності хлібопекарських дріжджів.
|
20. |
Васильєва Н. А. Перфорація тонкої кишки у ВІЛ-інфікованої хворої з позалегеневим туберкульозом [Електронний ресурс] / Н. А. Васильєва, В. В. Бенедикт, В. С. Задорожний, А. М. Продан, Н. Б. Паньків // Інфекційні хвороби. - 2015. - № 4. - С. 95-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/InfKhvor_2015_4_18
|
| |