Пошуковий запит: (<.>A=Облап Р$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Зеленая Л. Б. Использование ПЦР в реальном времени для количественной оценки молочнокислых и бифидобактерий в молочных продуктах [Електронний ресурс] / Л. Б. Зеленая, Н. К. Коваленко, Р. В. Облап, Н. Б. Новак, Р. А. Голубец // Мікробіологічний журнал. - 2012. - Т. 74, № 1. - С. 14-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MicroBiol_2012_74_1_4 Методом амплификации в реальном времени (количественная ПЦР) с использованием родоспецифических праймеров к Enterococcus, Lactobacillus и Bifidobacterium проанализирован состав молочнокислых бактерий и бифидобактерий в молоке и кисломолочных продуктах домашнего изготовления. Во всех исследуемых образцах молока, сметаны и творога обнаружены бактерии, относящиеся к родам Enterococcus, Lactobacillus и Bifidobacterium. В исследованных образцах преобладали представители рода Enterococcus и Lactobacillus (10<^>3 - 10<^>7 геном-экв/мл (мг)). Наибольшее их количество (10<^>7 геном-экв/мг) обнаружено в твороге.
|
2. |
Мельничук М. Д. Генетический анализ энтомофага вида Trichogramma pintoi Voeg. [Електронний ресурс] / М. Д. Мельничук, В. Г. Спиридонов, Н. П. Ясинская, Р. В. Облап // Доповiдi Національної академії наук України. - 2007. - № 6. - С. 159-162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/dnanu_2007_6_29 Investigations of the genetic structure of internal noncoding transcribed spacer 2 (ITS2) of ribosomal DNA of Trichogramma pintoi Voeg. are done. The performed PCR-analysis with the following nucleotide sequence determination of ITS2 region allowed us to reveal essential interspecific distinctions. The obtained data can be used for the T. pintoi species identification.
|
3. |
Облап Р. В. Ідентифікація генетично модифікованої кукурудзи лінії MON 810 у продовольчій сировині та харчових продуктах методом ПЛР-РЧ [Електронний ресурс] / Р. В. Облап, Н. Б. Новак, Т. М. Димань // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 9. - С. 8-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_9_4
|
4. |
Облап Р. В. Визначення представників Salmonella spp. методом ПЛР у реальному часі [Електронний ресурс] / Р. В. Облап // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 60-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_20
|
5. |
Облап Р. В. Розроблення діагностичної тест-системи для якісного визначення ГМО у продовольчій сировині і харчових продуктах [Електронний ресурс] / Р. В. Облап, Н. Б. Новак, В. К. Семенович, Т. М. Димань // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 7. - С. 78-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_7_24
|
6. |
Облап Р. В. Моніторинг продуктів харчування та сільськогосподарської сировини в Україні на вміст генетично модифікованих інгредієнтів [Електронний ресурс] / Р. В. Облап // Вісник аграрної науки. - 2014. - № 1. - С. 59-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2014_1_16
|
7. |
Облап Р. В. Виявлення вірусу лейкозу ВРХ у молоці методом ПЛР у реальному часі [Електронний ресурс] / Р. В. Облап, Н. Б. Новак, Т. М. Димань // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 7. - С. 118-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_7_29
|
8. |
Облап Р. В. Сучасні методи визначення ГМО в харчових продуктах та продовольчій сировині рослинного походження [Електронний ресурс] / Р. В. Облап // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2012. - Вип. 10. - С. 117-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2012_10_33
|
9. |
Новак Н. Б. Аналіз генетичної структури ВРХ та біотехнологічні підходи щодо вдосконалення показників молочної продуктивності [Електронний ресурс] / Н. Б. Новак, Р. В. Облап // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2012. - Вип. 12. - С. 73-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2012_12_20
|
10. |
Облап Р. В. Моніторінг харчових продуктів та продовольчої сировини на наявність генетично модифікованої сої лінії GTS 40-3-2 [Електронний ресурс] / Р. В. Облап, Т. М. Димань, Н. Б. Новак, В. К. Семенович // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2013. - Вип. 1. - С. 125-129. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2013_1_36
|
11. |
Облап Р. В Дослідження генетичної структури поголів’я української чорно-рябої молочної худоби за використання STR-локусів [Електронний ресурс] / Р. В Облап, Н. Б. Новак // Розведення і генетика тварин. - 2012. - Вип. 46. - С. 288-289. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rgt_2012_46_114
|
12. |
Облап Р. В. Визначення присутності глютену злакових культур у харчових продуктах методом ПЛР-РЧ [Електронний ресурс] / Р. В. Облап, Н. Б. Новак, В. К. Семенович, Т. М. Димань // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 1. - С. 111-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_1_27
|
13. |
Облап Р. В. Розробка мультиплексної ПЛР тест-системи для швидкої діагностики деяких харчових патогенів [Електронний ресурс] / Р. В. Облап, Н. Б. Новак, Т. М. Димань // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2014. - Вип. 28(2). - С. 93-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2014_28(2)__19
|
14. |
Облап Р. В. Визначення генетично модифікованого ріпаку та моніторинг його поширення [Електронний ресурс] / Р. В. Облап // Вісник аграрної науки. - 2016. - № 7. - С. 43-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2016_7_10
|
15. |
Облап Р. В. Моніторинг поширення біотехнологічних культур в Україні [Електронний ресурс] / Р. В. Облап, Н. Б. Новак, Т. М. Димань // Вісник Уманського національного університету садівництва. - 2017. - № 1. - С. 56-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vumnuc_2017_1_14
|
16. |
Плівачук О. П. Сиропридатність молока корів української чорно-рябої молочної породи з різними генотипами капа-казеїну, бета-лактоглобуліну та пролактину [Електронний ресурс] / О. П. Плівачук, Т. М. Димань, Р. В. Облап // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - № 2. - С. 116-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2016_2_24
|
17. |
Облап Р. В. Кількісне визначення генетично модифікованих сої та кукурудзи методом ПЛР у реальному часі [Електронний ресурс] / Р. В. Облап // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 8. - С. 55-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2012_8_16
|
18. |
Облап Р. В. Дослідження меду на вміст пилку з генетично модифікованих рослин методом ПЛР у реальному часі [Електронний ресурс] / Р. В. Облап, Н. Б. Новак, Т. М. Димань // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Лісівництво та декоративне садівництво. - 2017. - Вип. 278. - С. 216–223. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_lis_2017_278_27
|
19. |
Облап Р. В. Внутрішньолабораторна валідація методу визначення видової приналежності м’яса за використання ПЛР-РЧ тест-системи "М’ясо-тест" [Електронний ресурс] / Р. В. Облап // Наукові горизонти. - 2018. - № 9-10. - С. 96–103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhnau_2018_9-10_16
|
20. |
Глєбов А. Б. Результати 2-го раунду програми міжлабораторних порівнянь результатів вимірень [Електронний ресурс] / А. Б. Глєбов, Р. А. Голубець, Р. В. Облап, В. А. Малієнко, Н. Б. Новак, В. Г. Волошинець, М. С. Чичерін // Метрологія та прилади. - 2014. - № 5. - С. 26-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mettpr_2014_5_8
|
| |