Пошуковий запит: (<.>A=Муратов О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Муратов О. Основні положення порядку засекречування інформації у США [Електронний ресурс] / О. Муратов, В. Ворожко // Безпека інформації. - 2012. - № 1. - С. 4-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bezin_2012_1_3 Розглянуто основні положення порядку засекречування та розсекречування інформації, визначеного у нормах виконавчого наказу Президента США 13526. Зроблено порівняльний аналіз з положеннями законодавства України у сфері охорони державної таємниці.
|
2. |
Сментина Н. В. Основні стратегічні завдання державної регіональної політики з підтримки розвитку підприємницького середовища [Електронний ресурс] / Н. В. Сментина, О. М. Муратов // Економічні інновації. - 2015. - Вип. 59. - С. 310-316. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecinn_2015_59_36
|
3. |
Карпов В. А. Аналіз динаміки основних показників економічного розвитку Одеської області [Електронний ресурс] / В. А. Карпов, О. М. Муратов // Вісник соціально-економічних досліджень. - 2015. - Вип. 2. - С. 187-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsed_2015_2_25
|
4. |
Муратов О. М. Розвиток суб’єктів малого підприємництва в умовах податкової реформи [Електронний ресурс] / О. М. Муратов, Д. І. Іванов, А. Ю. Сороковський, М. О. Слатвінська, С. В. Кодруль // Вісник соціально-економічних досліджень. - 2011. - Вип. 3. - С. 99-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsed_2011_3_17
|
5. |
Муратов О. М. Концептуальні положення теорії передбачення в системі державного регулювання економіки [Електронний ресурс] / О. М. Муратов // Молодий вчений. - 2015. - № 2(6). - С. 1250-1253. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2015_2(6)__310
|
6. |
Каширіна Я. О. Отримання та стабілізаційні властивості нанорозмірного силіцій(IV) оксиду, гідрофобізованого на 50% [Електронний ресурс] / Я. О. Каширіна, О. С. Муратов, О. М. Мірошников, А. І. Маринін, Г. В. Сокольський // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 3. - С. 247-255. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_3_29 Емульгатори є необхідною складовою приготування важливих харчових і косметичних емульсій. Серед них інтерес викликають тверді нанорозмірні емульгатори Пікерінга, а саме явище одержало назву стабілізації за Пікерінгом. Досліджено умови стабілізації харчових і косметичних емульсій за Пікерінгом на прикладах декількох модельних систем і перевірено можливості теоретичного передбачення умов найбільш ефективної стабілізації емульсій. Розглянуто модельні харчові та косметичні емульсії з введеними твердими наночастинками кремнезему, одержаних термічною обробкою гідрофобного кремнезему за різних режимів. Предмет дослідження - умови стабілізації емульсій твердими наночастинками за Пікерінгом. Пошук нового емульгатора відбувався з огляду на такі міркування: емульгатор має бути недорогим (оскільки за незначної своєї концентрації він надає суттєвий внесок у загальну собівартість готової продукції), доступним, нешкідливим та, зрозуміло, ефективно стабілізувати емульсійні системи, зменшуючи поверхневий натяг на межі поділу фаз рідина-рідина. Авторами було обрано гідрофобізований кремнезем, який є недорогим і доступним, виробляється в Україні (Oрисил М-200), і який попередньо термічно обробили з метою зменшення частки гідрофобних груп на поверхні та збільшення його стабілізувальної дії. Контроль ступеня гідрофобності поверхні виконували за допомогою методу дериватографії, а сам емульгатор одержувався прожарюванням вихідного гідрофобного кремнезему у муфельній печі за визначеної температури. Визначення розмірів вихідного й термообробленого зразку проводилося за методом динамічного розсіювання світла (Malvern Zetasizer Nano ZS). Встановлено, що оптимальна температура та час, за яких утворюється емульгатор з найкращою стабільністю готової емульсії, складає <$E600~symbol Р roman C> та 1 год відповідно.
|
7. |
Нікішина О. В. Заходи подолання інституційних дисбалансів зовнішньоекономічної інтеграції українського ринку борошномельно-круп’яної продукції [Електронний ресурс] / О. В. Нікішина, О. М. Муратов // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 4. - С. 29-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_4_5
|
8. |
Нікішина О. В. Відтворювальний механізм стимулювання розвитку українського ринку органічної продукції [Електронний ресурс] / О. В. Нікішина, О. М. Муратов // Економіка харчової промисловості. - 2019. - Т. 11, Вип. 1. - С. 37-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2019_11_1_6
|
9. |
Лайко О. І. Методичні основи прогнозування і регулювання розвитку мезосистем в національній економіці [Електронний ресурс] / О. І. Лайко, О. М. Муратов // Економічні інновації. - 2016. - Вип. 62. - С. 209-214. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecinn_2016_62_31
|
10. |
Олійник Н. М. Особливості прогнозування регіонального розвитку у системі регулювання національної економіки [Електронний ресурс] / Н. М. Олійник, О. М. Муратов // Економічні інновації. - 2016. - Вип. 62. - С. 424-426. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecinn_2016_62_59
|