Пошуковий запит: (<.>A=Микитин М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. |
Микитин М. С. Ріпаковий шрот у раціонах індиків [Електронний ресурс] / М. С. Микитин // Передгірне та гірське землеробство і тваринництво. - 2012. - Вип. 54(2). - С. 162-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pgzt_2012_54(2)__28 Показано ефективність використання різних рівнів ріпакового шроту, одержаного від переробки насіння ОО-сортів вітчизняної селекції й обробленого біотехнологічним способом, у раціонах поросят.Показана эффективность использования разных уровней рапсового шрота, полученного от переработки семян ОО-сортов отечественной селекции и обработанного биотехнологическим способом, в рационах поросят.
|
2. |
Микитин М. Контакт пружного півпростору та жорсткої основиза дії розподілених по колу стоків тепла [Електронний ресурс] / М. Микитин // Фізико-математичне моделювання та інформаційні технології. - 2015. - Вип. 22. - С. 103-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Fmmit_2015_22_13 Розглянуто безфрикційний контакт пружного півпростору з жорсткою термоізольованою основою під дією прикладеного на нескінченності однорідного тиску та стоків тепла, рівномірно розподілених по колу, розташованому у півпросторі на деякій відстані від його поверхні. Побудовано аналітичний розв'язок задачі теплопровідності та термопружності для півпростору та проаналізовано контактні напруження. Виявлено, що у разі перевищення інтенсивністю стоків тепла певного значення відбуватиметься відшарування поверхонь спряжених тіл по круговій або кільцевій області.
|
3. |
Гнатів P. M. Асимптотичний метод виведення дисипативної моделі неусталеного потоку рідини [Електронний ресурс] / P. M. Гнатів, М. Й. Микитин // Промислова гідравліка і пневматика. - 2012. - № 1. - С. 40-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/inhpn_2012_1_11
|
4. |
Гнатів P. M. Розв'язок задач неусталенкх рухів операційним методом на основі дисипативної моделі [Електронний ресурс] / P. M. Гнатів, М. Й. Микитин // Промислова гідравліка і пневматика. - 2011. - № 3. - С. 53-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/inhpn_2011_3_16
|
5. |
Микитин М. С. Рижійова макуха в раціонах курчат-бройлерів [Електронний ресурс] / М. С. Микитин, У. М. Мельник, Г. І. Соловка // Корми і кормовиробництво. - 2015. - Вип. 81. - С. 216-219. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/kik_2015_81_36
|
6. |
Микитин М. Кільцеве розшарування між тілами за локального охолодження коловим стоком тепла [Електронний ресурс] / М. Микитин, Х. Середницька, Б. Монастирський, Р. Мартиняк // Фізико-математичне моделювання та інформаційні технології. - 2017. - Вип. 26. - С. 55-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Fmmit_2017_26_7 Розглянуто безфрикційний контакт пружного півпростору з жорсткою термоізольованою основою за локального розшарування між ними по кільцевій ділянці під дією розподічених по колу стоків тепла, розміщених у півпросторі на деякій віддалі від його поверхні. Відповідну контактну задачу термопружності зведено до сингулярного інтегралчьного рівняння відносно висоти утвореного кільцевого зазору. Розв'язок сингулярного інтегрального рівняння та внутрішній і зовнішній радіуси зазору визначено числово, використовуючи метод колокацій і метод послідовних наближень. Проаналізовано залежності форми зазору та нормальних контактних напружень від відстані між стоком тепла і поверхнею півпростору та від інтенсивності стоку тепла.
|
7. |
Микитин М. С. Макуха з редьки олійної в раціоні курчат-бройлерів [Електронний ресурс] / М. С. Микитин, У. М. Мельник, Г. І. Соловка // Науково-технічний бюлетень Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інституту біології тварин. - 2017. - Вип. 18, № 1. - С. 97-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2017_18_1_17 Макуха і шрот, одержані від переробки насіння олійних культур на олію, є цінними джерелами білка для годівлі сільськогосподарських тварин і птиці. Проте, ще існують певні обмеження щодо введення окремих макух/шротів у раціони тварин і птиці, що зумовлено наявністю як в насінні, так і у продуктах їх переробки, антипоживних речовин різної природи, які негативно впливають на продуктивність та здоров'я живих організмів. Встановлено, що оптимальними рівнями згодовування макухи з редьки олійної курчатам-бройлерам на дорощуванні є 7,5 % від маси раціону. У разі повноцінної за протеїном заміни сойового шроту макухою з редьки олійної, вартість кормів на одиницю приросту зменшується на 3,6 %.
|
8. |
Середницька Х. І. Порушення контакту пружного півпростору та жорсткої основи на круговій ділянці під дією колового стоку тепла [Електронний ресурс] / Х. І. Середницька, М. М. Микитин, Р. М. Мартиняк // Фізико-хімічна механіка матеріалів. - 2019. - Т. 55, № 3. - С. 24-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PHKhMM_2019_55_3_5 Вивчено локальне розшарування за круговою областю між пружним теплопровідним півпростором та жорсткою термоізольованою основою під дією розподілених по колу стоків тепла. Відповідну осесиметричну контактну задачу термопружності зведено до інтегрального рівняння типу Абеля та отримано замкнутий його розв'язок. Проаналізовано залежності форми зазору між тілами і нормальних контактних напружень ззовні зазору від інтенсивності стоків тепла та відстані від них до поверхні півпростору.Вивчено локальне розшарування за круговою областю між пружним теплопровідним півпростором та жорсткою термоізольованою основою під дією розподілених по колу стоків тепла. Відповідну осесиметричну контактну задачу термопружності зведено до інтегрального рівняння типу Абеля та отримано замкнутий його розв'язок. Проаналізовано залежності форми зазору між тілами і нормальних контактних напружень ззовні зазору від інтенсивності стоків тепла та відстані від них до поверхні півпростору.
|
9. |
Петруша І. С. Племзавод червоно-рябої молочної породи "Нове життя" [Електронний ресурс] / І. С. Петруша, Д. В. Михайлович, М. М. Микитин, М. М. Мироник // Розведення і генетика тварин. - 1996. - Вип. 28. - С. 89–93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rgt_1996_28_17
|
10. |
Микитин М. С. Вплив технологічного процесу переробки насіння ріпаку на вміст глюкозинолатів [Електронний ресурс] / М. С. Микитин, У. М. Мельник, О. Є. Волчовська-Козак // ScienceRise. Biological science. - 2019. - № 5-6. - С. 38-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texcsrb_2019_5-6_8
|
11. |
Микитин М. М. Трансформація кільцевого зазору між півпростором і жорсткою основою під дією розподілених по колу стоків тепла [Електронний ресурс] / М. М. Микитин, Р. М. Мартиняк, Х. І. Середницька // Проблеми обчислювальної механіки і міцності конструкцій. - 2021. - Вип. 33. - С. 126-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pom_2021_33_13
|
12. |
Сергєєва І. Л. Колекції генетичних ресурсів рослин Прикарпаття [Електронний ресурс] / І. Л. Сергєєва, М. С. Микитин, С. Й. Гуринович, І. Д. Харук // Генетичні ресурси рослин. - 2023. - № 32. - С. 73-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/grr_2023_32_11
|