Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Корнільєв Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. |
Корнільєв Г. В. Сортозразки Origanum vulgare (Lamiaceae) як перспективні продуценти біологічно активних речовин [Електронний ресурс] / Г. В. Корнільєв, А. Є. Палій, Н. В. Марко, Б. О. Виноградов, В. М. Єжов // Український ботанічний журнал. - 2014. - Т. 71, № 1. - С. 90-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UBJ_2014_71_1_20 Определены качественный и количественный составы биологически активных веществ водно-этанольных экстрактов Origanum vulgare L. сортообразцов № 3, 17-7, 61 интродукции Никитского ботанического сада - Национального научного центра. Установлено, что характерными компонентами для исследуемых экстрактов являются: п-цимен, <$Egamma>-терпинен, цис-сабиненгидрат, <$Ealpha>-терпинен-4-ол, <$Ebeta>-кариофиллен, кариофилленоксид. Выявлено, что основными летучими компонентами в экстракте сортообразца № 3 являются кариофилленоксид, 4-этоксиметилфенол, транс-оцимен, сабинен; № 17-7 - кариофилленоксид, п-цимен, сабинен; № 61 - карвакрол, <$Egamma>-терпинен, тимол. Среди нелетучих фенольных веществ в экстрактах идентифицированы кофейная и розмариновая кислоты, а также лютеолин и лютеолин-7-гликозид. По разнообразию качественного состава и количественному содержанию биологически активных веществ выделен экстракт сортообразца № 61.
| 2. |
Корнільєв Г. В. Виробництво харчових продуктів з плодів нектарина [Електронний ресурс] / Г. В. Корнільєв, В. М. Єжов // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 7. - С. 66-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_7_18
| 3. |
Корнільєв Г. В. Плоди та листки нектарину як джерела біологічно активних речовин [Електронний ресурс] / Г. В. Корнільєв // Біологічні системи. - 2011. - Т. 3, Вип. 3. - С. 225-228. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvchu_biol_2011_3_3_8
| 4. |
Корнільєв Г. В. Вплив метеоумов на хімічний склад плодів нектарина (Persica vulgaris subsp. nectarina (Ait.) Shof.) [Електронний ресурс] / Г. В. Корнільєв, О. О. Ріхтер, В. М. Єжов // Інтродукція рослин. - 2011. - № 1. - С. 76-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/IR_2011_1_12 Наведено багаторічні відомості про хімічний склад плодів двох сортів нектарина різних термінів достигання та метеоумови під час вегетації. Розраховано коефіцієнти кореляції між показниками хімічного складу та метеофакторами. Виявлено, що метеофактори найбільше впливають на вміст сухих речовин, дисахаридів, водорозчинного пектину і титрованих кислот.
|
|
|