Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Калакура М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. |
Калакура М. М. Розробка нової технології десертних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами [Електронний ресурс] / М. М. Калакура, О. В. Щирська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 99-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_14
| 2. |
Калакура М. М. Нові технології десертних виробів з апіпродуктами [Електронний ресурс] / М. М. Калакура, О. В. Щирська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 184-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__46
| 3. |
Калакура М. М. Шляхи покращення властивостей фруктових начинок [Електронний ресурс] / М. М. Калакура, О. В. Щирська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 225-228. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__54
| 4. |
Калакура М. М. Вплив рецептурних компонентів бісквітного напівфабрикату на терміни його зберігання [Електронний ресурс] / М. М. Калакура, Л. А. Данкевич, В. В. Ніколіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 124-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__37
| 5. |
Калакура М. М. Нове в технологіях овочевих кулінарних виробів [Електронний ресурс] / М. М. Калакура, О. В. Щирська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 231-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__58
| 6. |
Калакура М. М. Оптимізація якості кондитерських виробів із використанням яблучного порошку [Електронний ресурс] / М. М. Калакура, А. Т. Ратушенко, Г. А. Бублик // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 3(3). - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_3(3)__4
| 7. |
Калакура М. М. Перспективи покращення біологічної цінності нових виробів [Електронний ресурс] / М. М. Калакура, О. В. Щирська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 308-314. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_36
| 8. |
Габ А. І. Нанотехнології та наноматеріали в харчовій промисловості [Електронний ресурс] / А. І. Габ, М. М. Калакура, Н. Ф. Кущевська, В. В. Малишев // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 1(3). - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_1(3)__9
|
|
|