Пошуковий запит: (<.>A=Завадинська О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. |
Пересічний М. Оцінка якості харчування студентів у вищих навчальних закладах України [Електронний ресурс] / М. Пересічний, О. Завадинська, Н. Зубар // Товари і ринки. - 2008. - № 2. - С. 35-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_2_8
|
2. |
Завадинська О. Ю. Технологія борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення [Електронний ресурс] / О. Ю. Завадинська // Траектория науки. - 2016. - Т. 2, № 4. - С. 3.1-3.5. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/trna_2016_2_4_18
|
3. |
Завадинська О. Ю. Стратегії інноваційного розвитку підприємств ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] / О. Ю. Завадинська, В. А. Русавська // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Економічні науки. - 2018. - Вип. 54. - С. 94-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_ekon_2018_54_16
|
4. |
Завадинська О. Ю. Пошук нових шляхів комунікації з клієнтами як один із ключових напрямів роботи для ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] / О. Ю. Завадинська // Підприємництво і торгівля. - 2018. - Вип. 22. - С. 115-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2018_22_20
|
5. |
Завадинська О. Ю. Інноваційні маркетингові методики підвищення лояльності споживачів послуг сфери ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] / О. Ю. Завадинська // Вісник Київського національного університету культури і мистецтв. Серія : Менеджмент соціокультурної діяльності. - 2018. - Вип. 1. - С. 137-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bknucams_2018_1_12
|
6. |
Завадинська О. Ю. Інноваційні технології господарювання в ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] / О. Ю. Завадинська // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 2. - С. 93-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_2_9
|
7. |
Завадинська О. Ю. Сучасні тенденції впровадження інноваційних форм обслуговування в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О. Ю. Завадинська, А. А. Кінчур, Є. В. Деревицький // Підприємництво і торгівля. - 2019. - Вип. 25. - С. 54-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2019_25_9
|
8. |
Завадинська О. Ю. Ефективність та удосконалення spa-послуг на термальних курортах України [Електронний ресурс] / О. Ю. Завадинська, Г. А. Толок, О. С. Ліфіренко. // Ефективна економіка. - 2018. - № 9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efek_2018_9_21
|
9. |
Завадинська О. Дослідження інноваційних рішень для оновлення існуючих бізнес-моделей і сучасних сервісних технологій у ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] / О. Завадинська, Г. Ніколайко, М. Огороднік // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2022. - Т. 5, № 2. - С. 229-238. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2022_5_2_5
|