Пошуковий запит: (<.>A=Дьяков О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 48
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Белінська С. Органолептичні властивості купажованих швидкозаморожених соків із м’якоттю [Електронний ресурс] / С. Белінська, О. Дьяков, Р. Романенко // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 154-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_21 На основі дослідження органолептичних властивостей та встановлення залежності комплексного показника якості від інгредієнтного складу розроблено рецептуру купажованого яблучно-морквяно-селерового соку із м'якоттю. Оцінено органолептичні властивості соку до та після заморожування, а також після його розморожування. Встановлено вплив камедей на зміну в'язкості продукту та його органолептичні властивості.
|
2. |
Дюкарева Г. Вплив еламіну та стевіозиду на стан води в збитій яєчній масі [Електронний ресурс] / Г. Дюкарева, О. Дьяков, А. Гасанова // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 117-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_1_14 Наведено результати дослідження рухливості води в збитій яєчній масі з різними концентраціями еламіну та стевіозиду, які одержано за допомогою методу ядерного магнітного резонансу. Встановлено, що з підвищенням концентрації еламіну значна частка води переходить у зв'язаний стан; стевіозид не впливає на стан води в збитій яєчній масі.
|
3. |
Дьяков О. Біологічна цінність швидкозаморожених соків із м’якоттю [Електронний ресурс] / О. Дьяков, С. Белінська // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 84-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_9 Наведено результати досліджень біологічної цінності швидкозаморожених соків із м'якоттю під час низькотемпературного холодильного зберігання. Установлено стабільність вмісту каротиноїдів і мінеральних елементів. Виявлено загальну тенденцію до зниження вмісту аскорбінової кислоти та поліфенолів під час заморожування та стабілізації їх вмісту протягом дев'яти місяців зберігання.
|
4. |
Дуденко Н. В. Моделювання процесу протеолізу рибної колагеновмісної сировини [Електронний ресурс] / Н. В. Дуденко, О. Г. Дьяков, Б. О. Панікарова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 8-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__3 Наведено результати досліджень, спрямованих на розробку математичної моделі процесу протеолізу рибної колагеновмісної сировини (РКВС) та обгрунтування доцільності та перспективності використання ферментних препаратів. Визначено значущі технологічні параметри процесу протеолізу РКВС, зокрема температури, тривалості протеолізу, значення pH і концентрації протеолітичних ферментних препаратів.
|
5. |
Белінська С. Якість швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Електронний ресурс] / С. Белінська, О. Дьяков // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 1. - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_1_9
|
6. |
Перцевий Ф. В. Дослідження механізму формування мікробіологічних властивостей желейної продукції з використанням добавок сканпро [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевий, А. Т. Теймурова, В. О. Коваленко, О. Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 9-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_4
|
7. |
Михайлов В. М. Теоретичне визначення ефекту інтенсифікації термообробки за умови комбінованого запікання кулінарної продукції [Електронний ресурс] / В. М. Михайлов, О. Г. Дьяков, А. О. Шевченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 230-237. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_36
|
8. |
Торяник О. І. Дослідження спін-спінової релаксації у безбілковому тісті для виготовлення дієтичного хліба з добавками ксантану [Електронний ресурс] / О. І. Торяник, О. Г. Дьяков, О. С. Луньова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 448-453. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_71
|
9. |
Дьяков О. Г. ЯМР дослідження зміни стану вологи в культивованих грибах під час теплової обробки [Електронний ресурс] / О. Г. Дьяков, Л. М. Крайнюк, І. В. Набоков, О. І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 316-323. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_52
|
10. |
Білецька Я. О. ЯМР - дослідження стану води в системі "еламін – вода" [Електронний ресурс] / Я. О. Білецька, О. Г. Дьяков, Г. І. Дюкарева, О. І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 335-341. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_55
|
11. |
Михайлов В. М. Створення передумов для удосконалення процесу теплової обробки кулінарних виробів [Електронний ресурс] / В. М. Михайлов, О. Г. Дьяков, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, А. В. Долгих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 207-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_32
|
12. |
Михайлов В. М. Теоретичне моделювання комбінованого способу теплової обробки [Електронний ресурс] / В. М. Михайлов, О. Г. Дьяков, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 142-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_27
|
13. |
Коваленко В. О. Розробка параметрів ферментативного протеолізу колагеномісткої сировини колагеназою [Електронний ресурс] / В. О. Коваленко, Л. О. Чернова, О. Г. Дьяков, О. В. Москаленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 378-383. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_65
|
14. |
Торяник О. І. ЯМР - дослідження вологоутримуючих властивостей добавок ксантану та гуару в безбілковому тісті для виробництва дієтичного хліба [Електронний ресурс] / О. І. Торяник, О. Г. Дьяков, З. І. Кучерук, О. С. Луньова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 388-395. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_67
|
15. |
Луньова О. С. Дослідження впливу жиру на збереження свіжості безбілкового хліба [Електронний ресурс] / О. С. Луньова, О. Г. Дьяков, О. І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 196-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_32
|
16. |
Селютіна Г. А. Визначення раціональних параметрів технологічного процесу обробки огірків [Електронний ресурс] / Г. А. Селютіна, О. Г. Дьяков, В. І. Білоус // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 462-469. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_74
|
17. |
Любенко Г. Д. Визначення молекулярної рухливості води в термостійкій молоковмісній начинці [Електронний ресурс] / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, О. Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 25-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_5
|
18. |
Обозна М. В. Актуальність розробки сирного продукту м’якого з рослинними добавками та дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в продукті [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, О. Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 32-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_6
|
19. |
Набоков Д. О. Вплив овочевих кріопаст на час спін-спінової релаксації у макаронному тісті [Електронний ресурс] / Д. О. Набоков, Н. В. Гревцева, О. Г. Дьяков, О. В. Моргун // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 72-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_11
|
20. |
Дьяков О. Г. Особливості визначення часу спін-спінової релаксації в рідких харчових продуктах [Електронний ресурс] / О. Г. Дьяков, Ж. В. Воронцова, О. І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 273-281. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_34
|
| |