Пошуковий запит: (<.>A=Божко Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 62
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Божко Т. О. Інтеграція знань, як умова підготовки дизайнерів-графіків [Електронний ресурс] / Т. О. Божко // Вісник Харківської державної академії дизайну і мистецтв. - 2009. - № 3. - С. 13-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/had_2009_3_2
|
2. |
Божко Т. О. Умови активізації проектування в графічному дизайні [Електронний ресурс] / Т. О. Божко // Вісник Харківської державної академії дизайну і мистецтв. - 2011. - № 6. - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/had_2011_6_3
|
3. |
Божко Т. Дослідження розмірних зв’язків при абразивній обробці спечених пористих матеріалів [Електронний ресурс] / Т. Божко // Вісник Тернопільського національного технічного університету. - 2012. - Т. 68, № 4. - С. 161-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tstub_2012_4_19
|
4. |
Божко Т. О. Проектні концепції у графічному дизайні [Електронний ресурс] / Т. О. Божко // Вісник Харківської державної академії дизайну і мистецтв. - 2012. - № 7. - С. 4-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/had_2012_7_3
|
5. |
Божко Т. Є. Визначення оптимальних умов високоякісної фінішної обробки спеченого порошкового матеріалу ПЖР-3 [Електронний ресурс] / Т. Є. Божко // Вісник Вінницького політехнічного інституту. - 2013. - № 4. - С. 101-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vvpi_2013_4_22 Розглянуто оптимізацію структури та параметрів операції плоского шліфування спечених порошкових матеріалів. Використовуючи метод лінійного програмування, встановлено взаємозв'язок оптимальних режимів різання за умов механічної обробки та показниками якості оброблюваної поверхні під час шліфування пористих спечених матеріалів.
|
6. |
Божко Т. Є. Вплив параметрів шліфування на якість поверхневого шару спечених пористих матеріалів [Електронний ресурс] / Т. Є. Божко // Наукові нотатки. - 2012. - Вип. 38. - С. 10-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nn_2012_38_5
|
7. |
Дьяченко А. Г. Биологические свойства шигелл, изолированных в северо-восточном регионе Украины в 1996-2003 гг [Електронний ресурс] / А. Г. Дьяченко, С. С. Руденко, Н. А. Галушко, Т. Г. Божко, П. А. Дьяченко, Т. О. Пасечник // Аннали Мечниковського інституту. - 2005. - № 1. - С. 84-89 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ami_2005_1_15
|
8. |
Божко Т. О. Етнічна символіка у масовій культурі: проблеми та наслідки застосування [Електронний ресурс] / Т. О. Божко // Актуальні проблеми історії, теорії та практики художньої культури. - 2013. - Вип. 31. - С. 104-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/apitphk_2013_31_17
|
9. |
Божко Т. О. Композиційні прийоми графічного втілення етнічної проектної концепції [Електронний ресурс] / Т. О. Божко // Вісник Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв. - 2014. - № 3. - С. 145-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdakkkm_2014_3_32
|
10. |
Божко Т. О. До питання визначення інтерактивної реклами [Електронний ресурс] / Т. О. Божко // Вісник Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв. - 2013. - № 2. - С. 107-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdakkkm_2013_2_29
|
11. |
Ткачук І. Є. Експериментальне дослідження температури в зоні різання при механічній обробці спечених матеріалів [Електронний ресурс] / І. Є. Ткачук, Т. Є. Божко, В. Д. Рудь // Наукові нотатки. - 2011. - Вип. 32. - С. 424-430. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nn_2011_32_77
|
12. |
Божко Т. Є. Шляхи зниження температури в зоні різання при фінішній обробці детей із порошкових матеріалів [Електронний ресурс] / Т. Є. Божко // Наукові нотатки. - 2013. - Вип. 41(2). - С. 13-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nn_2013_41(2)__5
|
13. |
Божко Т. Є. Дослідження температури різання при шліфуванні спечених пористих матеріалів [Електронний ресурс] / Т. Є. Божко // Наукові нотатки. - 2011. - Вип. 30. - С. 10-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nn_2011_30_5
|
14. |
Божко Т. Є. Дослідження температури різання при шліфуванні спечених пористих матеріалів [Електронний ресурс] / Т. Є. Божко // Наукові нотатки. - 2010. - Вип. 29. - С. 24-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nn_2010_29_8
|
15. |
Божко Т. Є. Вплив характеристик шліфувального круга на шорсткість поверхні при фінішній обробці пористого спеченого матеріалу ПЖР-3 [Електронний ресурс] / Т. Є. Божко, В. Д. Рудь, Т. Н. Гальчук // Вісник СевНТУ. Серія : Машиноприладобудування та транспорт. - 2014. - Вип. 151. - С. 24-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsntum_2014_151_6
|
16. |
Гальчук Т. Н. Обладнання і режими отримання спечених антифрикційних виробів із композиційного матеріалу на основі порошку сталі ШХ15 [Електронний ресурс] / Т. Н. Гальчук, Т. Є. Божко // Технологічні комплекси. - 2014. - № 1. - С. 122-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tehkom_2014_1_20
|
17. |
Рудь В. Д. Впровадження новітніх інформаційних технологій навчання в Луцькому національному технічному університеті [Електронний ресурс] / В. Д. Рудь, Т. Є. Божко, Т. Н. Гальчук // Актуальні проблеми економіки. - 2015. - № 3. - С. 467-472. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2015_3_57 Розглянуто роль інтенсивних освітніх технологій як необхідної умови діяльності вищих технічних навчальних закладів. Встановлено, що впровадження сучасних інноваційних інформаційних технологій у навчальний процес надає можливість підвищити науково-технічну підготовку майбутніх інженерів. Доцільне застосування інтенсивних технологій навчання підвищує продуктивність пізнавальної діяльності студентів, стимулює їх саморозвиток.
|
18. |
Рудавська Г. Напрями удосконалення класифікації лікерів [Електронний ресурс] / Г. Рудавська, Т. Божко, Н. Метельська // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 90–98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_10 Узагальнено сучасні підходи до класифікацій лікерів в Україні та світі. Запропоновано удосконалену товарознавчу класифікацію лікерів із урахуванням тенденцій розвитку їх асортименту.
|
19. |
Задорожна О. А. Зберігання насіння гороху, нуту та сочевиці в контрольованих умовах [Електронний ресурс] / О. А. Задорожна, М. В. Герасимов, Т. П. Шиянова, О. М. Безугла, Л. М. Потемкина, Т. Н. Божко // Генетичні ресурси рослин. - 2015. - № 16. - С. 86-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/grr_2015_16_11
|
20. |
Божко Т. Оцінювання якості лікерів за профілем флейвору [Електронний ресурс] / Т. Божко, Л. Павліш // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 57–63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_9 Наведено результати профільного аналізу флейвору при оцінці якості десертних емульсійних крем-лікерів. Запропоновано використання 10 дескрипторів профільного аналізу. На основі вивчення відношення споживачів до лікерної продукції розроблено профіль флейвору гіпотетичного еталону та встановлено ступінь відповідності до нього нових лікерів.
|
| |