Пошуковий запит: (<.>A=Бачинська Я$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. |
Бачинська Я. О. Визначення якості батонів нарізних звичайних, які реалізуються в торговельній мережі [Електронний ресурс] / Я. О. Бачинська, Ю. П. Аліпова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 210-214. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_35
|
2. |
Бачинська Я. О. Дослідження якості хліба житньо-пшеничного "Бородинського" та підвищення біологічної цінності хлібобулочних виробів з використанням ягід чорниці [Електронний ресурс] / Я. О. Бачинська, Т. А. Непочатих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 274-281. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_46
|
3. |
Бородай Д. В. Товарознавчі аспекти якості печива пісочного здобного підвищеної біологічної цінності з додаванням суміші харчових волокон [Електронний ресурс] / Д. В. Бородай, Я. О. Бачинська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 126-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_19 Мета роботи - розробка нового виду борошняних кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини для розширення торгового асортименту товарів підвищеної біологічної цінності.
|
4. |
Бачинська Я. О. Формування споживних властивостей галетного печива за допомогою математичного моделювання [Електронний ресурс] / Я. О. Бачинська, Т. А. Непочатих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 328-335. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_54
|
5. |
Бачинська Я. О. Шляхи підвищення біологічної цінності кондитерських виробів та вдосконалення технології виробництва печива з використанням шротів [Електронний ресурс] / Я. О. Бачинська, Т. А. Непочатих, Д. В. Бородай // Зернові продукти і комбікорми. - 2013. - № 3. - С. 27-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2013_3_8
|
6. |
Бачинська Я. Використання нетрадиційної сировини при виробництві борошняних кондитерських виробів як прогресивний напрямок створення продуктів підвищеної біологічної цінності [Електронний ресурс] / Я. Бачинська // Траектория науки. - 2017. - Т. 3, № 2. - С. 7.1-7.10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/trna_2017_3_2_13
|
7. |
Бачинський Р. О. Дослідження стану імунної системи щурів при дії нітробензолу та метилтретбутилового ефіру в умовах холодового стресу та в умовах температурного оптимуму [Електронний ресурс] / Р. О. Бачинський, Я. О. Бачинська // Біологія та валеологія. - 2019. - Вип. 21. - С. 74-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpkhnpu_bio_2019_21_11
|
8. |
Коржова Т. А. Видовий склад комах-некробіонтів на ділянках з різними типами ґрунтів в околицях міста Харкова (Україна) [Електронний ресурс] / Т. А. Коржова, Т. Ю. Маркіна, Я. О. Бачинська // Біологія та валеологія. - 2019. - Вип. 21. - С. 97-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpkhnpu_bio_2019_21_14
|
9. |
Пучков О. В. Cезонні зміни таксономічної структури та чисельності стафілінід (Сoleoptera, Staphylinidae) герпетобію урбоценозів м. Харкова (Україна) [Електронний ресурс] / О. В. Пучков, Н. А. Комаромі, Я. О. Бачинська // Ukrainian entomological journal. - 2020. - № 1-2. - С. 48–57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uej_2020_1-2_9
|