Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Бачинська Я$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.

Бачинська Я. О. 
Визначення якості батонів нарізних звичайних, які реалізуються в торговельній мережі [Електронний ресурс] / Я. О. Бачинська, Ю. П. Аліпова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 210-214. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_35
Попередній перегляд:   Завантажити - 166.471 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Бачинська Я. О. 
Дослідження якості хліба житньо-пшеничного "Бородинського" та підвищення біологічної цінності хлібобулочних виробів з використанням ягід чорниці [Електронний ресурс] / Я. О. Бачинська, Т. А. Непочатих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 274-281. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_46
Попередній перегляд:   Завантажити - 186.065 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Бородай Д. В. 
Товарознавчі аспекти якості печива пісочного здобного підвищеної біологічної цінності з додаванням суміші харчових волокон [Електронний ресурс] / Д. В. Бородай, Я. О. Бачинська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 126-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_19
Мета роботи - розробка нового виду борошняних кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини для розширення торгового асортименту товарів підвищеної біологічної цінності.
Попередній перегляд:   Завантажити - 262.579 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Бачинська Я. О. 
Формування споживних властивостей галетного печива за допомогою математичного моделювання [Електронний ресурс] / Я. О. Бачинська, Т. А. Непочатих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 328-335. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_54
Попередній перегляд:   Завантажити - 268.501 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Бачинська Я. О. 
Шляхи підвищення біологічної цінності кондитерських виробів та вдосконалення технології виробництва печива з використанням шротів [Електронний ресурс] / Я. О. Бачинська, Т. А. Непочатих, Д. В. Бородай // Зернові продукти і комбікорми. - 2013. - № 3. - С. 27-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2013_3_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 408.204 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Бачинська Я. 
Використання нетрадиційної сировини при виробництві борошняних кондитерських виробів як прогресивний напрямок створення продуктів підвищеної біологічної цінності [Електронний ресурс] / Я. Бачинська // Траектория науки. - 2017. - Т. 3, № 2. - С. 7.1-7.10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/trna_2017_3_2_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 719.746 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Бачинський Р. О. 
Дослідження стану імунної системи щурів при дії нітробензолу та метилтретбутилового ефіру в умовах холодового стресу та в умовах температурного оптимуму [Електронний ресурс] / Р. О. Бачинський, Я. О. Бачинська // Біологія та валеологія. - 2019. - Вип. 21. - С. 74-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpkhnpu_bio_2019_21_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 780.125 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Коржова Т. А. 
Видовий склад комах-некробіонтів на ділянках з різними типами ґрунтів в околицях міста Харкова (Україна) [Електронний ресурс] / Т. А. Коржова, Т. Ю. Маркіна, Я. О. Бачинська // Біологія та валеологія. - 2019. - Вип. 21. - С. 97-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpkhnpu_bio_2019_21_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 866.613 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Пучков О. В. 
Cезонні зміни таксономічної структури та чисельності стафілінід (Сoleoptera, Staphylinidae) герпетобію урбоценозів м. Харкова (Україна) [Електронний ресурс] / О. В. Пучков, Н. А. Комаромі, Я. О. Бачинська // Ukrainian entomological journal. - 2020. - № 1-2. - С. 48–57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uej_2020_1-2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 446.711 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського