Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Бакало Н$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. |
Бакало Н. В. Проблеми вивчення природи кризових явищ у туристичній галузі [Електронний ресурс] / Н. В. Бакало, І. В. Черниш // Вісник Одеського національного університету. Економіка. - 2013. - Т. 18, Вип. 1(1). - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vonu_econ_2013_18_1(1)__6
| 2. |
Бакало Н. В. Психологічна адаптація людини в колективі підприємства [Електронний ресурс] / Н. В. Бакало // Економічний форум. - 2015. - № 2. - С. 334-340. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecfor_2015_2_54
| 3. |
Бакало Н. В. Фінансовий менеджмент у зовнішньоекономічній діяльності [Електронний ресурс] / Н. В. Бакало, М. В. Пєсоцька // Економічний форум. - 2016. - № 3. - С. 164-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecfor_2016_3_24
| 4. |
Бакало Н. В. Ефективність управління кадровою політикою підприємства, що здійснює зовнішньо-економічну діяльність [Електронний ресурс] / Н. В. Бакало, К. О. Струцька // Економіка і регіон. - 2016. - № 6. - С. 71-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econrig_2016_6_14 Однією з важливих складових стратегічно орієнтованої політики підприємства є її кадрова політика, яка визначає філософію і принципи, реалізовані керівництвом щодо людських ресурсів. Один з найважливіших факторів, що впливають на рівень продуктивності праці, та чинників ефективності виробництва - кадри (персонал) підприємства. Основою ефективного управління кадровим потенціалом є ефективна система кадрової політики в філіях транснаціональних корпорацій з метою використання цього досвіду експортоорієтованими підприємствами України.
| 5. |
Бакало Н. В. Система мотивації та демотивації персоналу на сучасних вітчизнаних підприємствах [Електронний ресурс] / Н. В. Бакало, Я. А. Поліновський, М. Ю. Кошман // Економічний форум. - 2015. - № 4. - С. 221-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecfor_2015_4_36
| 6. |
Бакало Н. В. Вплив екскурсійної діяльності на емоційний та психофізіологічний стан дитини [Електронний ресурс] / Н. В. Бакало, Є. Т. Бересток, А. О. Шепелєва // Приазовський економічний вісник. - 2017. - Вип. 2. - С. 127-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/priaev_2017_2_27
| 7. |
Бакало Н. В. Впровадження глобальних інтернет-технологій на туристичних підприємствах на основі клієнтоорієнтованого підходу [Електронний ресурс] / Н. В. Бакало, В. Ю. Стригун, О. І. Чорноморд // Молодий вчений. - 2020. - № 5(2). - С. 138-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2020_5(2)__9
| 8. |
Бакало Н. А. Інформаційна система для перевірки сумісності медикаментів [Електронний ресурс] / Н. А. Бакало, О. К. Носовець // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2021. - № 10. - С. 12-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2021_10_4
| 9. |
Черниш І. В. Розвиток готельно-ресторанного бізнесу в Україні на умовах франшизи та сучасних анімаційних програм [Електронний ресурс] / І. В. Черниш, В. М. Маховка, Н. В. Бакало, А. О. Глєбова // Економіка і регіон. - 2022. - № 1. - С. 41-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econrig_2022_1_8 Досліджено тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу протягом останніх трьох років. Встановлено, що встановлення карантинних обмежень, зокрема для закладів громадського харчування обумовило розвиток кризи та банкрутство значної кількості суб'єктів господарювання у цій сфері. Значні збитки отримали як готелі, так і ресторани, які працювали як на внутрішньому ринку, так і на міжнародному. Причиною цього стало запровадження жорстких карантинних обмежень відносно бізнесу, зокрема готельного та ресторанного. Виникла необхідність не тільки оптимізації витрат, але і зміни підходів до бізнес-моделі. Оскільки пандемія COVID-19 передбачала жорсткий національний карантин, а потім його поступове згортання та ослаблення. Водночас, саме пандемія продемонструвала сильні та слабкі сторони всіх суб'єктів господарювання у туризмі, можливості та загрози. Зокрема, останніми роками у туризмі швидкі темпи зростання забезпечила технологія франшизи. Авторами було встановлено, що ринок франшизи, не заважаючи на карантинні обмеження продовжував розвиватися в Україні, зокрема у сфері громадського харчування. Саме франшиза дозволила забезпечити стійкі темпи зростання ресторанів до та під час пандемії COVID-19, особливо закладів швидкого харчування. Коли ресторани рахували збитки, заклади швидкого харчування змогли не тільки покрити збитки, але і заробляти кошти. Франшиза дозволила забезпечити швидку адаптацію до нових умова господарювання. Вона дозволяє мінімізувати кількість помилок на етапі створення бізнесу та його виведення на ринок. Це є важливим, оскільки зменшуються витрати часу, а збільшується дохідність за рахунок передачі знань та впізнаваємості бренду (торгової марки). Завдяки швидкій адаптації, масштабованим технологіям та орієнтованості на задоволення потреб клієнтів технологія франшизи дозволяє забезпечувати стійкий розвиток.
|
|
|