Пошуковий запит: (<.>A=Бабієнко М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. |
Бабієнко М. Ф. Інноваційне сприяння нарощуванню овочевої продукції – важливої складової продовольчої незалежності України. [Електронний ресурс] / М. Ф. Бабієнко, В. А. Скрипниченко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Сер. : Економіка, аграрний менеджмент, бізнес. - 2013. - Вип. 181(2). - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_econ_2013_181(2)__6
|
2. |
Пабат В. О. Інноваційний розвиток виробництва конкурентоспроможної сільськогосподарської продукції харчування в Україні. [Електронний ресурс] / В. О. Пабат, М. Ф. Бабієнко, М. М. Кулаєць // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Сер. : Економіка, аграрний менеджмент, бізнес. - 2013. - Вип. 181(4). - С. 267-273. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_econ_2013_181(4)__44
|
3. |
Збарський В. К. Удосконалення інноваційної підприємницької діяльності в аграрній сфері України [Електронний ресурс] / В. К. Збарський, М. Ф. Бабієнко // Вісник аграрної науки. - 2014. - № 9. - С. 54-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2014_9_14
|
4. |
Пабат В. О. Інноваційна діяльність в агропромисловому виробництві України [Електронний ресурс] / В. О. Пабат, М. М. Кулаєць, М. Ф. Бабієнко, В. А. Скрипниченко // Вісник аграрної науки. - 2013. - № 8. - С. 62-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2013_8_16
|
5. |
Кулаєць М .М. Тенденції розвитку картоплярства у формуванні продовольчих ресурсів України [Електронний ресурс] / М .М. Кулаєць, М. Ф. Бабієнко, В. А. Скрипниченко, В. О. Пабат // Вісник аграрної науки. - 2013. - № 5. - С. 69-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2013_5_18
|
6. |
Бабієнко М. М. Інноваційне сприяння забезпеченню продовольчої безпеки в Україні [Електронний ресурс] / М. М. Бабієнко, М. М. Кулаєць, В. О. Пабат // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Економіка, аграрний менеджмент, бізнес. - 2014. - Вип. 200(1). - С. 16-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_econ_2014_200(1)__4
|
7. |
Кулаєць М. М. Найважливіша складова продовольчої безпеки – кооперація на селі [Електронний ресурс] / М. М. Кулаєць, В. О. Пабат, М. Ф. Бабієнко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Економіка, аграрний менеджмент, бізнес. - 2014. - Вип. 200(2). - С. 161-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_econ_2014_200(2)__30
|
8. |
Бабієнко М. Ф. Інноваційне сприяння тенденції розвитку озимих культур у формуванні продовольчих ресурсів України [Електронний ресурс] / М. Ф. Бабієнко, Я. П. Березівський, В. О. Пабат // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 1(2). - С. 293-301. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_1(2)__44
|
9. |
Кулаєць М. М. Вплив інновацій на забезпечення продовольчих ресурсів [Електронний ресурс] / М. М. Кулаєць, М. Ф. Бабієнко, О. Д. Витвицька, М. М. Лучник // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 1(1). - С. 357-363. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_1(1)__64
|
10. |
Пабат В. О. Основні напрями інноваційного розвитку виробництва та переробки високоякісної продукції тваринництва [Електронний ресурс] / В. О. Пабат, М. Ф. Бабієнко, В. К. Збарський // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 2. - С. 240-249. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_2_37
|
11. |
Кулаєць М. М. Інноваційне сприяння нарощуванню виробництва екологічно чистих органічних продуктів харчування в україні і світі [Електронний ресурс] / М. М. Кулаєць, М. Ф. Бабієнко, В. А. Чемерис // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 1(1). - С. 400-410. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_1(1)__69
|
12. |
Кулаєць М. М. Інноваційне сприяння конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції і продуктів харчування в Україні та світі [Електронний ресурс] / М. М. Кулаєць, М. Ф. Бабієнко, О. Д. Витвицька, Л. М. Усаченко // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 10. - С. 60-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2012_10_16
|
13. |
Пабат В. О. Роль інноваційного дорадництва у нарощуванні продовольчих ресурсів в Україні та світі [Електронний ресурс] / В. О. Пабат, М. М. Кулаєць, М. Ф. Бабієнко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Економіка, аграрний менеджмент, бізнес. - 2015. - Вип. 211(1). - С. 140-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_econ_2015_211(1)__30
|