Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Архіпова Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. |
Архіпова Г. І. Оцінка токсичності миючих засобів побутового призначення методом біотестування [Електронний ресурс] / Г. І. Архіпова, Л. Ю. Маноха, О. Ю. Кваша // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 41-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_51_7 Проаналізовавно сучасний стан побутових миючих засобів (ПМЗ) хімічного походження. Розглянуто проблему якості та безпеки використання миючих засобів, які використовують у побуті. Проведено аналіз екологічного оцінювання ПМЗ для миття посуду різних виробників з використанням методики біотестування.
| 2. |
Архіпова Г. Екологічне маркування – запорука якості продуктів дитячого харчування [Електронний ресурс] / Г. Архіпова, Л. Нестерова // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 4. - С. 36-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_4_13
| 3. |
Архіпова Г. Визначення негативного впливу техногенних забруднень на довкілля [Електронний ресурс] / Г. Архіпова, Л. Нестерова // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 6. - С. 4-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_6_3
| 4. |
Архіпова Г. І. Вплив тютюнопаління на організм людини [Електронний ресурс] / Г. І. Архіпова, Ю. С. Макаренко // Вісник Національного авіаційного університету. - 2012. - № 3. - С. 140-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vnau_2012_3_27 Наведено дані щодо негативного впливу тютюнопаління на організм людини. Показано, що в Україні кількість курців збільшується з року в рік. Відзначено, що наслідки тютюнопаління завдають значної шкоди здоров'ю курцям та їх оточенню. Розглянуто склад тютюнового диму. Описано негативну дію найнебезпечніших компонентів тютюнового диму, зокрема Cd та Pо.
| 5. |
Архіпова Г. І. Екологічне маркування продуктів дитячого харчування [Електронний ресурс] / Г. І. Архіпова, А. О. Чагайда, О. Ю. Кваша // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 45. - С. 22-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_45_6 Проаналізовано сучасний стан екологічного менеджменту, як сучасного механізму керування безпекою харчової сировини та продуктів харчування. Зосереджено увагу на проблемі екологічного маркування продуктів дитячого охарчування та харчової продукції в цілому.
|
|
|