Пошуковий запит: (<.>A=Ангелов Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. |
Ангелов Г. В. Національна культура та проблеми формування соціальної відповідальності майбутніх фахівців [Електронний ресурс] / Г. В. Ангелов, О. М. Кананихіна, А. О. Соловей // Вісник Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут". Філософія. Психологія. Педагогіка. - 2013. - № 2. - С. 44-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VKPI_fpp_2013_2_19 The abstract is devoted to the issue of the social responsibility forming under culture and education. The author gives recommendations in socially responsible use of scientific and technological achievements. It considers the differentiated work with all students aimed at the development of social responsibility.
|
2. |
Ангелов Г. В. Психологические особенности подбора управленческого персонала в современной пищевой отрасли [Електронний ресурс] / Г. В. Ангелов, А. В. Черкасский // Економіка харчової промисловості. - 2015. - Т. 7, Вип. 3. - С. 61-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2015_7_3_10
|
3. |
Ангелов Г. В. Человеческий фактор в информационной безопасности бизнеса [Електронний ресурс] / Г. В. Ангелов, Г. А. Черняк // Економічна та продовольча безпека України. - 2015. - № 1-2. - С. 8-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/epbu_2015_1-2_3
|
4. |
Ангелов Г. В. Современный руководитель-лидер – это знающий психолог и умелый педагог [Електронний ресурс] / Г. В. Ангелов, О. А. Стояно // Економіка харчової промисловості. - 2016. - Т. 8, Вип. 2. - С. 40–45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2016_8_2_7
|
5. |
Ангелов Г. В. Деловое общение: особенности современной коммуникации [Електронний ресурс] / Г. В. Ангелов, С. А. Дмитрашко // Економіка харчової промисловості. - 2016. - Т. 8, Вип. 2. - С. 70–75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2016_8_2_12
|
6. |
Ангелов Г. В. Парадигмы социотехнической деятельности и подготовка инженерно-экономических кадров в XXI веке [Електронний ресурс] / Г. В. Ангелов, А. А. Шевченко // Економіка харчової промисловості. - 2016. - Т. 8, Вип. 3. - С. 57– 66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2016_8_3_10
|
7. |
Черняк Г. А. Психологические аспекты менеджерского потенциала студентов технического вуза [Електронний ресурс] / Г. А. Черняк, Г. В. Ангелов // Економіка харчової промисловості. - 2016. - Т. 8, Вип. 3. - С. 67–72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2016_8_3_11
|
8. |
Ангелов Г. В. Психологические особенности функционирования управленческих команд на предприятиях пищевой отрасли [Електронний ресурс] / Г. В. Ангелов, А. В. Черкасский // Економіка харчової промисловості. - 2017. - Т. 9, Вип. 1. - С. 76–80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2017_9_1_13
|
9. |
Ангелов Г. В. Про перспективні напрями розвитку економічної науки в Одеській національній академії харчових технологій [Електронний ресурс] / Г. В. Ангелов, О. Б. Каламан, О. М. Кананихіна, А. О. Соловей // Економіка харчової промисловості. - 2017. - Т. 9, вип. 2. - С. 81–87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2017_9_2_13
|
10. |
Ангелов Г. В. Духовний капітал сучасної організації [Електронний ресурс] / Г. В. Ангелов, К. Б. Козак, С. М. Тодорова // Економіка харчової промисловості. - 2014. - № 1. - С. 23-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2014_1_5
|
11. |
Осадча І. А. Управління суспільством та влада у працях постмодерністів [Електронний ресурс] / І. А. Осадча, Г. В. Ангелов // Гілея: науковий вісник. - 2018. - Вип. 132. - С. 265-268. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gileya_2018_132_71
|