Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=EJ000025/2020/3/3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Ukrainian journal of veterinary and agricultural sciences : elect. sci. spec. edit..- Lviv Ukrainian journal of veterinary and agricultural sciences- Title.
- Content.
- Gubarenko N. Yu. Energy evaluation of cows using genetic markers. - C. 3-7.
- Yaremchuk V. Y., Slivinska L. G. Prevention of hepatosis in laying hens using hepatoprotectors Hep-A-Stress and Hepasan-VS. - C. 8-14.
- Kushnir I. I., Tsisaryk O. Y., Shalovylo S. H., Gutyj B. V., Kushnir G. V., Slyvka I. M., Musiy L. Y. The ability of enterococci extracted from traditional Carpathian cheese bryndza to produce biologically active substances. - C. 15-19.
- Said W. S., Stybel V. V., Gutyj B. V., Pryima O. B., Sobolta A. G., Leskiv K. Y., Dytiuk M. P. The state of the immune system of dogs in experimental toxocariasis. - C. 20-24.
- Falaye A. E., Sule S. O. Digestibility Coefficients of Cattle Hoof Meal Diet by African Catfish Clarias gariepinus Juvenile. - C. 25-28.
- Holubiev M., Holubieva T., Sychov M. Effect of supplemental Mn, Zn, Fe and Cu and their interactions on the performance of broiler chickens. - C. 29-33.
- Khalak V. I., Gutyj B. V. Physicochemical properties and chemical composition of muscle tissue of young pigs of large white breed and their correlation with some serum enzymes. - C. 34-38.
- Stoyanovskyy V. G., Usenko S. O., Shostya A. M., Kuzmenko L. M., Slynko V. G., Tenditnyk V. S. Hormonal regulation of prooxidant-antioxidant homeostasis in gilts. - C. 39-43.
- Vasetska A. Non-surgical methods of regulation reproductive function and contraception males of domestic animals. - C. 44-50.
- Ibatullin I. I., Razanov S. F., Nedashkivskyi V. M. Influence of soy flour and its processed products on the essential amino acids content in the bees body. - C. 51-55.
| 2020 | Vol. 3 | no. 3
|
|
|
|