Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж74806/2023/6/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації : наук. журн..- Київ Restorannij ì gotelʹnij konsalting. Ìnnovacìï- Титул.
- Зміст.
Актуальні проблеми розвитку готельно-ресторанного бізнесу
- Бовш Л., Комарніцький І., Приходько К., Олійник О. Форсайт розвитку ресторанного бізнесу. - C. 8-26.
- Morokhovych V., Morokhovych B. Digital Technologies as an Important Factor of the Restaurant Business Development. - C. 27-36.
- Кирніс Н. Особливості формування іміджу ресторанів за спеціальними замовленнями (Catering). - C. 37-47.
Інноваційні харчові та ресторанні технології
- Грушецький Р., Гріненко І., Хомічак Л. Перспективна рослинна сировина для нових ферментованих напоїв. - C. 50-66.
- Пересічна С., Собко А., Поплавський Е., Солімчук М. Технологія борошняних кондитерських виробів із дієтичною добавкою "Бактосила". - C. 67-80.
- Дейниченко Г., Гузенко В., Дмитревський Д., Золотухіна І., Омельченко О. Аналіз питань впровадження безвідходного перероблення молочної сировини у промислових умовах. - C. 81-96.
- Prymenko V., Golovko M., Golovko T., Novik A., Babich P. Gas Chromatographic Determination of Fatty and Organic Acid Composition in Selenium-Protein Dietary Supplement. - C. 97-109.
- Калугіна І., Дзюба Н., Дубина А. Технологія солодких страв із використанням дієтичних добавок для закладів ресторанного господарства. - C. 110-124.
- Середа О., Мельник О. Органолептичний аналіз бісквіта круглого з додаванням білкововмісної сировини. - C. 125-139.
| 2023 | Т. 6 | № 1
|
|
|
|