Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж74806/2022/5/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації : наук. журн..- Київ Restorannij ì gotelʹnij konsalting. Ìnnovacìï- Титул.
- Зміст.
Актуальні проблеми розвитку готельно-ресторанного бізнесу / Actual problems of the hotel and restaurant business development
- Поплавська А., Батченко Л., Гончар Л. Організаційно-економічні тригери збалансованого розвитку ресторанної мережі в умовах сервісної економіки. - C. 8-22 .
- Полінкевич О. Технології управління конфліктами в готельно-ресторанному бізнесі. - C. 23-36.
- Бовш Л., Комарніцький І., Приходько К. Фулфілмент цифрового маркетингу у ресторанному бізнесі. - C. 37-51.
- Hromyk O. The Condition Assessment of Hotel Business Development in Ukraine. - C. 52-62.
- Ткаченко Т., Антоненко А., Дзюндзя О., Криворучко М., Стукальська Н. Моделювання концептуальних засад діяльності готелю-люкс у Солом’янському районі в м. Києві. - C. 63-80.
Інноваційні харчові таресторанні технології / Innovative food and restaurant technologies
- Дейниченко Г., Гузенко В., Дмитревський Д., Золотухіна І., Перекрест В. Впровадження безвідходних технологій переробки вторинної молочної сировини. - C. 82-96.
- Romanovska O. Technology Elaboration of Biscuits with Reduced Sugar Content. - C. 97-109.
- Собко А., Пересічна С. Розроблення та впровадження науково обґрунтованих шкільних сніданків. - C. 110-130.
- Дударєв І., Панасюк С., Тараймович І. Інноваційна технологія глазурованих шоколадом багатошарових чипсів. - C. 131-146.
Якість продукції та послуг в закладах ресторанного господарства / Production quality of the restaurant industry
- Русавська В., Неіленко С. Якість як визначальний фактор задоволення потреб споживачів продукції та послуг ресторанного бізнесу. - C. 148-158.
| 2022 | Т. 5 | № 1
|
|
|
|