Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж74806/2021/4/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації : наук. журн..- Київ Restorannij ì gotelʹnij konsalting. Ìnnovacìï- Титул.
- Зміст.
Актуальні проблеми розвитку готельно-ресторанного бізнесу
- Полінкевич О. SMM-просування інноваційних послуг у готельно-ресторанному бізнесі в умовах COVID-19. - C. 206-222.
- Plyuta O. Renovation of Current Business Models Formats and Elaboration of New Ones in Restaurant Business: Process Innovative Approach. - C. 223-234.
- Гончар Л., Аухімік О. Система контролінгу в готельно-ресторанному бізнесі: концептуальний підхід. - C. 235-247.
- Ліпич Л., Хілуха О., Кушнір М., Матвійчук І. Удосконалення системи антикризового управління в готельному бізнесі. - C. 248-267.
- Миколюк О. Управління готельно-ресторанним комплексом на засадах енергоефективності. - C. 268-282.
Інноваційні харчові та ресторанні технології
- Дейниченко Л., Бахмач В., Дейниченко Г., Кравченко Т. Розроблення технології тістового напівфабрикату "Мигдальний" для чизкейків. - C. 284-298.
- Сукманов В., Ковальчук О. Вплив параметрів процесу субкритичної водної екстракції на ефективність вилучення ізофлавонів із соєвого шроту. - C. 299-315.
- Stetsenko N., Goyko I. Scientific Substantiation of the Technology of the Functional Beverage, Based on the Rowan Juice with Vegetative Extracts Use. - C. 316-329.
Якість харчової продукції
- Гуць В., Коваль О., Бондар С. Математично-аналітична оцінка якості паштетних продуктів. - C. 332-344.
- Геліх А., Применко В., Василенко О., Приходько І. Дослідження показників якості та безпечності майонезу на основі конопляної олії. - C. 345-360.
| 2021 | Т. 4 | № 2
|
|
|
|