Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж74806/2020/3/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації : наук. журн..- Київ Restorannij ì gotelʹnij konsalting. Ìnnovacìï- Титул.
- Зміст.
- Koretska I., Kuzmin O., Zinchenko T. Sample Rating in Water-alcohol Technology by Profile Non-linear Quality Criteria. - C. 12-24.
- Sefikhanova K., Prymenko V., Helikh A. Modeling of the Receptural Composition Protein-carbon Semi-fabricates. - C. 25-36.
- Kovalchuk S., Dochynets I., Stakhurska L. Production Prospects of Strong Alcoholic Beverages in the Conditions of Private Farms for Institutions of the Hospitality Industry. - C. 37-44.
- Peresichnyi M., Peresichna S. Innovative Culinary Production Technologies Using Quinoa and Inulin. - C. 46-58.
- Nakonechna J., Tіurikova I. Technological Aspects of Quine Fruit Use in Ice Cream Technology. - C. 59-68.
- Kryzhska T. Innovative Technologies of Production of Raw Dished All-muscle Products Based on Poultry Meat. - C. 69-79.
- Горобець О. М., Левченко Ю. В., Бородай А. Б. Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихи. - C. 80-93.
- Ohiienko M., Shebanina O., Ohiienko A. Monitoring of Determination Features of Gastronomic Events Efficiency. - C. 96-108.
- Ляшук М. М., Єрко І. В. Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу рекреаційного району. - C. 109-119.
- Bovsh L., Gopkalo L. Conceptualization of Facility Management in the Hotel Business. - C. 120-129.
| 2020 | Т. 3 | № 1
|
|
|
|