Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж74383/2023/11/21<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Продовольчі ресурси
: зб. наук. пр..- Київ
Prodovolchi resursi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Технічні науки

  4. Muižniece-Brasava S., Verbytskyi S. B., Kuts O. I., Minorova A. V., Patsera N. M., Kozachenko O. B., Nedorizanyuk L. P. Overview of the current state of scientific research and practical access in the areas of biological dairy packaging. - C. 9-23.
  5. Voitsehivska L. I., Franko O. V., Verbytskyi S. B., Nedorizanyuk L. P. Effects of the long-time ripening of beef upon its quality parameters. - C. 24-31.
  6. Анісімова О. М., Ткаченко C. В., Шейко Т. В., Хомічак Л. М., Коротинський О. В. Дослідження дисперсного складу кристалоутворювачів для уварювання утфелів. - C. 32-43.
  7. Баль-Прилипко Л. В., Ніколаєнко М. С., Даниленко С. Г., Устименко І. М., Медведєв Ю. Г., Рябовол М. В. Оптимізація амінокислотного складу білка шинкових консервів. - C. 44-52.
  8. Войцехівська Л. І., Франко О. В., Вербицький С. Б., Шелкова Т. В., Недорізанюк Л. П. Використання колагенвмісної сировини у виробництві білково-жирових емульсій. - C. 53-63.
  9. Грушецький Р. І., Хомічак Л. М., Гріненко І. Г., Зайчук Л. П. Крафтові алкогольні напої з високим вмістом цукру. - C. 64-72.
  10. Данілова К. О. Дослідження процесу карбонізації вапнованого дифузійного соку в цукровому виробництві. - C. 73-80.
  11. Кожемяка О. В., Пешук Л. В., Вербицький С. Б. Перспективні напрямки використання мікроводорості Chlorella в технології продуктів здорового харчування. - C. 81-92.
  12. Мінорова А. В., Рудакова Т. В., Крушельницька Н. Л., Моісеєва Л. О., Наріжний С. А. Використання ферментно-бактеріальної композиції в біотехнології безлактозних молочних продуктів на основі вторинної молочної сировини. - C. 93-102.
  13. Морозова Л. П. Харчова добавка натрій бензоат (Е211): безпека застосування в харчовій промисловості та вплив на організм людини. Огляд літератури. - C. 103-111.
  14. Науменко О. В., Гетьман І. А., Королюк К. Є., Лук’янчук І. В. Особливості використання заквасок спонтанного бродіння в хлібопеченні. - C. 112-121.
  15. Ободович О. М., Целень Б. Я., Сидоренко В. В., Степанова О. Є., Шейко Т. В. Аераційно-окислювальне обладнання для підготовки питної і технологічної води. - C. 122-132.
  16. Ободович О. М., Целень Б. Я., Сидоренко В. В., Шейко Т. В. Вплив дискретно-імпульсного введення енергії на воду та водні системи. - C. 133-140.
  17. Петрова Ж. О., Кузнєцова І. В., Самойленко К. М. Зниження енергоємності процесу сушіння колоїдних капілярно-пористих матеріалів шляхом застосування комбінованих методів сушіння на прикладі Pleurotus eryngii. - C. 141-148.
  18. Решетняк Л. Р., Степанченко А. В., Данілова К. О., Поштаренко А. В. Особливості культивування бактерій Escherichia coli при біосинтезі левокарнітину. - C. 149-158.
  19. Хомічак Л. М., Кузнєцова І. В., Зайчук М. В., Джоган О. І., Бондар М. В., Зайчук Л. П. Дослідження термічно модифікованого дефекату та його застосування для очищення транспортерно-мийної води. - C. 159-166.
  20. Чернявська Л. І., Моканюк Ю. О., Барабанов П. М. Інноваційний метод контролю неврахованих втрат сахарози у цукровому виробництві. - C. 167-177.
  21. Шугай М. О. Використання термокислотної коагуляції білків молока у виробництві сиру. - C. 178-186.
  22. Економічні науки

  23. Moroz M. A., Verbytskyi S. B., Kuts O. I., Mytchenok O. O. Strategic objectives of the transformation of food systems in Ukraine: methodical principles and practical approaches of adaptation to the EU common agricultural policy. - C. 187-199.
  24. Варченко О. М., Крисанов Д. Ф., Варченко О. О. Інвестиційна діяльність у кризові роки та міжкризові періоди в агропродовольчому комплексі України. - C. 200-212.
  25. Коваленко О. В., Бокій О. В. Стратегічні напрями продовольчого забезпечення населення в умовах повоєнного відновлення України. - C. 213-222.
  26. Коваленко О. В., Бокій О. В., Ященко Л. О. Концептуальні засади формування циклічних ланцюгів створення вартості в парадигмі циркулярної економіки. - C. 223-237.
  27. Лисенко Г. П. Оцінка раціональності діючих норм споживання м’ясних продуктів населенням України. - C. 238-248.
2023
Т. 11
№ 21
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського