Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж74383/2022/10/19<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Продовольчі ресурси
: зб. наук. пр..- Київ
Prodovolchi resursi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Технічні науки

  4. Verbytskyi S., Patsera N. Dry and wet tenderization of meats: basic features and technological equipment. - C. 7-17.
  5. Андреус С. М., Романчук І. О. Оптимізація технологічних параметрів виробництва ферментованого продукту з комбінованим складом сировини. - C. 18-25.
  6. Баль-Прилипко Л. В., Ніколаєнко М. С., Чередніченко О. О., Даниленко С. Г., Степасюк Л. М., Назаренко М. В. Актуальні проблеми м’ясопереробної галузі та практичні підходи до вдосконалення рецептур ковбасних виробів. - C. 26-37.
  7. Бєлінська А. П., Петік І. П., Близнюк О. М., Бочкарев С. В., Хареба О. В. Біоінженерні дослідження інактивації інгібіторів протеолітичних ферментів кунжуту в спортивному харчуванні. - C. 38-46.
  8. Берник І. М., Новгородська Н. В. Морозиво для оздоровчого харчування. - C. 47-57.
  9. Войцехівська Л. І., Вербицький С. Б., Пацера Н. М., Охріменко Ю. І. Дослідження гребінців птиці як нетрадиційного продукту птахопереробної промисловості. - C. 58-65.
  10. Грушецький Р. І., Гріненко І. Г., Кузнєцова І. В., Зайчук Л. П., Данілова К. О. Гідратація молекул модифікаційних форм інуліну. - C. 66-71.
  11. Данілова К. О., Олійнічук C. Т., Заварзіна О. С. Дослідження динаміки оцукрювання крохмалевмісної сировини ферментним препаратом глюкоамілази в процесі ферментативного гідролізу. - C. 72-80.
  12. Майборода Ю. В. Переваги та перспективи розвитку пластинчастих скребкових теплообмінників у виробництві спредів і сумішей з молочним жиром. - C. 81-87.
  13. Мінорова А. В., Романчук І. О., Даниленко С. Г., Рудакова Т. В., Крушельницька Н. Л., Потемська О. П., Наріжний С. А. Підбір та дослідження ефективності заквашувальних препаратів з підвищеною β-галактозидазною активністю. - C. 88-98.
  14. Морозова Л. П. Синтетичний харчовий барвник тартразин (е102): безпека застосування та вплив на організм людини. - C. 99-106.
  15. Науменко О. В., Чиж В. М. Біотехологічні показники хлібопекарських заквасок (огляд літератури). - C. 107-115.
  16. Ободович О. М., Сидоренко В. В., Шейко Т. В. Інтенсифікація процесу вирощування дріжджів шляхом дискретно-імпульсного оброблення культуральних середовищ. - C. 116-122.
  17. Орлюк Ю. Т. Вплив фізико-хімічних параметрів ферментації на склад термокислотної сирної маси. - C. 123-130.
  18. Ткаченко C. В., Шейко Т. В., Анісімова О. М., Кузнецова І. В. Класифікація та вибір найбільш поширених типів кристалоутворювачів для уварювання утфелів. - C. 131-140.
  19. Точкова О. В., Мельник О. П., Хомічак Л. М., Ярмолюк М. А. Використання амарантової олії у дитячому харчуванні. - C. 141-150.
  20. Хомічак Л. М., Кузнєцова І. В., Пазюк В. М., Касамара А. С. Резистентний крохмаль у харчовій промисловості. - C. 151-161.
  21. Шейко Т. В., Гутнікевич В. М., Хомічак Л. М. Дослідження впливу ферментного препарату Laminex 750 на якість дифузійного соку. - C. 162-168.
  22. Шугай М. О. Перспективи використання Lасtobacillus casei у виробництві сиру зі скороченим. - C. терміном визрівання.
  23. Юдіна Т. І., Безрученко О. М. Технологічні властивості борошна круп’яних культур для виробництва безглютенових кексів. - C. 176-183.
  24. Економічні науки

  25. Mytchenok O., Zēverte-Rivža S. Identifying measures for increasing renewable energy generation from agroindustrial residues and wastes in Ukraine in accordance with the best practices in Latvia. - C. 184-190.
  26. Бокій О. В. Методичний підхід до оцінки продовольчої безпеки в регіонах України. - C. 191-199.
  27. Коваленко О. В., Ященко Л. О. Циркулярна економіка як ефективний інструмент скорочення втрат та відходів продовольства в Україні та світі. - C. 200-209.
  28. Лисенко Г. П. Виклики та перспективи для ринку м’ясопродуктів у країнах із різними рівнями соціально-економічного розвитку. - C. 210-220.
  29. Саблук Г. І. Сучасні тенденції трудової участі жінок в аграрному виробництві. - C. 221-231.
  30. Сало І. А., Степура Л. О., Івановський А. В. Теоретичні підходи до ринкового регулювання економіки країни. - C. 232-242.
  31. Свиноус І. В., Ібатуллін М. І., Сіра Ю. В. Організаційні підходи до управління виробничими ризиками молокопереробних підприємств. - C. 243-253.
  32. Слободенюк О. І., Присяжнюк Н. М., Рудич О. О., Свиноус Н. І., Хахула Л. П. Удосконалення організаційних засад адресної продовольчої підтримки населення. - C. 254-264.
  33. Хахула Б. В. Економічні проблеми розвитку інноваційної діяльності в сільськогосподарських підприємствах України. - C. 265-273.
  34. Шуст О. А., Варченко О. М., Крисанов Д. Ф. Економічний механізм і ефективність інноваційної діяльності в харчовій індустрії АПК України. - C. 274-287.
2022
Т. 10
№ 19
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського