Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж74383/2021/9/17<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Продовольчі ресурси : зб. наук. пр..- Київ Prodovolchi resursi- Титул.
- Зміст.
Технічні науки
- Feife S., Kryzhska T., Danylenko S., Usatenko N., Zhenhua D. Effects of different duck meat and wheat bran contents on the quality characteristics of sausages. - C. 6-13.
- Арсеньєва Л. Ю., Веліканов О. О., Станіславів С. І. Оцінка ризиків накопичення токсичних металів грибами шиїтаке з субстратів різного складу. - C. 14-21.
- Берник І. М., Коц І. В., Новгородська Н. В. Гідроімпульсне устаткування для інтенсифікації процесів масажування і насичення інгредієнтами м’ясної сировини. - C. 22-32.
- Бондар М. М., Соломон А. М., Новгородська Н. В. Перспективні напрямки кисломолочних ферментованих продуктів з синбіотичними властивостями. - C. 33-45.
- Voitsekhivska L., Borsoliuk L., Verbytskyi S., Okhrimenko Y. Research of safety and quality parameters of the mechanically separated poultry meat. - C. 46-53.
- Геліх А. О., Даниленко С. Г., Крижська Т. А., Бовкун А. О., Гіріченко С. О. Оптимізація показників соусів емульсійного типу з додаванням білкових ізолятів рослинного походження. - C. 54-64.
- Дущак О. В., Бессараб О. С., Шутюк В. В. Дослідження впливу хімічного складу нових сортів томатів на якісні характеристики концентрованих томатопродуктів. - C. 65-71.
- Куць О. І., Вербицький С. Б., Козаченко О. Б., Пацера Н. М. General provisions and practical ways to ensure traceability of raw materials and products in bakery industry. - C. 72-87.
- Майборода Ю. В. Інтенсифікація процесів структуроутворення молочно-рослинних композицій при виробництві спредів. - C. 88-95.
- Морозова Л. П., Гриневич М. О. Контроль якості лікувально-столових мінеральних вод Закарпаття за вмістом гідрокарбонатів та ступенем мінералізації. - C. 96-106.
- Науменко О. В., Овсієнко С. М. Використання біологічно активних речовин у хлібопеченні. - C. 107-118.
- Новгородська Н. В., Соломон А. М., Берник І. М. Оцінка якості фаршевих систем з використанням рослинної сировини. - C. 119-128.
- Романчук І. О., Юдіна Т. І., Мінорова А. В., Моісеєва Л. О., Серенко А. А., Бабко Д. Є. Ефективність гідролізу лактози у вторинній молочній сировині. - C. 129-136.
- Самілик М. М., Болгова Н. В., Топоркова Ю. С. Розробка технології желейних цукеркових мас із продуктів переробки моркви. - C. 137-144.
- Соломон А. М. Сучасні напрямки досліджень традиційних кисломолочних продуктів. - C. 145-156.
- Сухенко Є. В., Штонда О. А., Солдатов Д. К., Сухенко В. Ю. Подовження терміну зберігання напівкопчених ковбас типу Краківська за рахунок обробки екстрактом водного прополісу компанії ТОВ "Пчелопродукт". - C. 157-164.
- Хомічак Л. М., Кузнєцова І. В., Висоцька С. І., Ткаченко С. В. Фізична модифікація борошна пшеничного. - C. 165-173.
- Шугай М. О., Чорна Н. А. Сублімаційне сушіння бактеріальних препаратів на основі lаctobacillus casei. - C. 174-181.
Економічні науки
- Куць О. І., Вербицький С. Б., Пацера Н. М., Дмитрієв С. І., Вербова О. В. Формування сучасної ІТ-інфраструктури наукових досліджень у харчовій індустрії. - C. 182-190.
- Бокій О. В. Вплив трендів макроекономічної нестабільності на виробництво продовольства в Україні. - C. 191-203.
- Коваленко О. В. Національний та глобальний ринок м'ясо-молочної продукції: зміни тенденцій та перспективи розвитку в умовах пандемії. - C. 204-218.
- Лисенко Г. П. Особливості регуляторної політики України щодо складових ринкової економіки як фактору реалізації економічного зростання. - C. 219-232.
- Свиноус І. В., Ібатуллін М. І., Сало І. А., Трофімова Г. В., Рудич О. О., Свиноус Н. І. Економічні аспекти інвестиційної діяльності в сільському господарстві. - C. 233-243.
- Остапенко С. О. Проблеми експорту продукції аграрного сектору України в умовах процесу глобалізації. - C. 244-254.
| 2021 | Т. 9 | № 17
|
|
|
|