Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж74383/2021/9/17<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Продовольчі ресурси
: зб. наук. пр..- Київ
Prodovolchi resursi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Технічні науки

  4. Feife S., Kryzhska T., Danylenko S., Usatenko N., Zhenhua D. Effects of different duck meat and wheat bran contents on the quality characteristics of sausages. - C. 6-13.
  5. Арсеньєва Л. Ю., Веліканов О. О., Станіславів С. І. Оцінка ризиків накопичення токсичних металів грибами шиїтаке з субстратів різного складу. - C. 14-21.
  6. Берник І. М., Коц І. В., Новгородська Н. В. Гідроімпульсне устаткування для інтенсифікації процесів масажування і насичення інгредієнтами м’ясної сировини. - C. 22-32.
  7. Бондар М. М., Соломон А. М., Новгородська Н. В. Перспективні напрямки кисломолочних ферментованих продуктів з синбіотичними властивостями. - C. 33-45.
  8. Voitsekhivska L., Borsoliuk L., Verbytskyi S., Okhrimenko Y. Research of safety and quality parameters of the mechanically separated poultry meat. - C. 46-53.
  9. Геліх А. О., Даниленко С. Г., Крижська Т. А., Бовкун А. О., Гіріченко С. О. Оптимізація показників соусів емульсійного типу з додаванням білкових ізолятів рослинного походження. - C. 54-64.
  10. Дущак О. В., Бессараб О. С., Шутюк В. В. Дослідження впливу хімічного складу нових сортів томатів на якісні характеристики концентрованих томатопродуктів. - C. 65-71.
  11. Куць О. І., Вербицький С. Б., Козаченко О. Б., Пацера Н. М. General provisions and practical ways to ensure traceability of raw materials and products in bakery industry. - C. 72-87.
  12. Майборода Ю. В. Інтенсифікація процесів структуроутворення молочно-рослинних композицій при виробництві спредів. - C. 88-95.
  13. Морозова Л. П., Гриневич М. О. Контроль якості лікувально-столових мінеральних вод Закарпаття за вмістом гідрокарбонатів та ступенем мінералізації. - C. 96-106.
  14. Науменко О. В., Овсієнко С. М. Використання біологічно активних речовин у хлібопеченні. - C. 107-118.
  15. Новгородська Н. В., Соломон А. М., Берник І. М. Оцінка якості фаршевих систем з використанням рослинної сировини. - C. 119-128.
  16. Романчук І. О., Юдіна Т. І., Мінорова А. В., Моісеєва Л. О., Серенко А. А., Бабко Д. Є. Ефективність гідролізу лактози у вторинній молочній сировині. - C. 129-136.
  17. Самілик М. М., Болгова Н. В., Топоркова Ю. С. Розробка технології желейних цукеркових мас із продуктів переробки моркви. - C. 137-144.
  18. Соломон А. М. Сучасні напрямки досліджень традиційних кисломолочних продуктів. - C. 145-156.
  19. Сухенко Є. В., Штонда О. А., Солдатов Д. К., Сухенко В. Ю. Подовження терміну зберігання напівкопчених ковбас типу Краківська за рахунок обробки екстрактом водного прополісу компанії ТОВ "Пчелопродукт". - C. 157-164.
  20. Хомічак Л. М., Кузнєцова І. В., Висоцька С. І., Ткаченко С. В. Фізична модифікація борошна пшеничного. - C. 165-173.
  21. Шугай М. О., Чорна Н. А. Сублімаційне сушіння бактеріальних препаратів на основі lаctobacillus casei. - C. 174-181.
  22. Економічні науки

  23. Куць О. І., Вербицький С. Б., Пацера Н. М., Дмитрієв С. І., Вербова О. В. Формування сучасної ІТ-інфраструктури наукових досліджень у харчовій індустрії. - C. 182-190.
  24. Бокій О. В. Вплив трендів макроекономічної нестабільності на виробництво продовольства в Україні. - C. 191-203.
  25. Коваленко О. В. Національний та глобальний ринок м'ясо-молочної продукції: зміни тенденцій та перспективи розвитку в умовах пандемії. - C. 204-218.
  26. Лисенко Г. П. Особливості регуляторної політики України щодо складових ринкової економіки як фактору реалізації економічного зростання. - C. 219-232.
  27. Свиноус І. В., Ібатуллін М. І., Сало І. А., Трофімова Г. В., Рудич О. О., Свиноус Н. І. Економічні аспекти інвестиційної діяльності в сільському господарстві. - C. 233-243.
  28. Остапенко С. О. Проблеми експорту продукції аграрного сектору України в умовах процесу глобалізації. - C. 244-254.
2021
Т. 9
№ 17
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського