Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж74383/2016/7<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Продовольчі ресурси : зб. наук. пр..- Київ Prodovolchi resursi- Титул.
- Зміст.
- Сичевський М. П. Наукове обґрунтування розвитку біотехнологій в харчовій промисловості. - C. 9-14.
- Копилова К. В. Генерування та трансфер інновацій – пріоритетні напрямки діяльності Інституту продовольчих ресурсів НААН. - C. 15-21.
- Баль-Прилипко Л. В., Старкова Е. Р. Вдосконалення біотехнології копчено-вареного балику з використанням бактеріального препарату Bactoferm Cs-300 та композиції багатокомпонентного розсолу. - C. 22-27.
- Войцехівська Л. У., Лизова В. Ю., Борсолюк Л. М., Шелкова Т. В. М’ясні консерви для прикорму дітей грудного та раннього віку. - C. 28-32.
- Кігель Н. Ф., Горобець С. В., Булаєвська М. О., Гнатюк А. О., Голуб О. В. Метод детекції біогенних магнітних наночастинок у біологічному матеріалі різної природи. - C. 33-37.
- Науменко О. В. Методи селекції фаготолерантних штамів лактобактерій. - C. 38-45.
- Романчук І. О., Рудакова Т. В., Моісеєва Л. О., Гондар О. П. Рисове борошно як стабілізатор у складі кисломолочних продуктів. - C. 46-52.
- Король Ц. О., Чуманська Г. С., Жукова Я. Ф. Вплив жирової фази на інтенсивність протеолітичних процесів у сирах з білою плісенню. - C. 53-62.
- Шугай М. О., Жукова Я. Ф., Чорна Н. А., Калмикова Г. Ф., Охріменко Ю. І. Використання Lactobacillus casei spp. casei 055 для захисту сиру від кишкової палички. - C. 63-72.
- Боднарчук О. В., Єресько Г. О., Кігель Н. Ф. Дослідження структурно-механічних характеристик спредів. - C. 73-78.
- Вербицький С. Б., Черняк О. В., Пацера Н. М. Продовольча безпека та агропромисловий комплекс: засадничі принципи та можливість їхньої реалізації у практиці технічного регулювання. - C. 79-86.
- Калмикова Г. Ф., Боднарчук О. В. Формування реологічних показників сиру термокислотного під час ферментації сирної маси. - C. 87-91.
- Потемська О. І., Кігель Н. Ф., Даниленко С. Г., Закревська В. М. Відбір молочнокислих бактерій за реологічними характеристиками. - C. 92-99.
- Скоромна О. І., Огороднічук Г. М., Голубенко Т. Л., Шуляк О. О. Підвищення якості молока – нові перспективи для розвитку харчової галузі Вінниччини. - C. 100-106.
- Дюдіна І. А., Стрікаленко Т. В. Обґрунтування подовження терміну зберігання молочних продуктів при використанні реагенту "Акватон" в їх виробництві. - C. 107-116.
- Шинкарик М. М., Ворощук В. Я., Єресько Г. О., Рудакова Т. В., Наріжний С. А. Оптимальні гідродинамічні режими роботи роторно-вихрового емульсора при обробці сиркових мас. - C. 117-124.
- Менчинська А. А., Лебська Т. К. Біологічна цінність паст на основі рибної ікри. - C. 125-130.
- Хомічак Л. М., Ткаченко С. В., Шейко Т. В., Титарчук В. М. Визначення швидкості фільтрування напівпродуктів цукрового виробництва. - C. 131-138.
- Олійнічук С. Т., Лисак Т. І., Коваль О. О. Зброджування сусла підвищеної концентрації з крохмалевмісної сировини. - C. 139-143.
- Шутюк В. В., Василенко С. М., Дашковський Ю. О. Інженерне моделювання комбінованого сушіння продуктів рослинного походження з використання мікрохвильового способу підведення енергії. - C. 144-152 .
- Григоренко Н. О., Штангеєв В. О., Хомічак Л. М. Нова перспективна сировина для цукрової галузі – сорго цукрове (Sorghum saccharatum (L.) Pers.). - C. 153-156.
- Дорохович А. М., Горзей О. В. Фруктова начинка для маффінів спеціального призначення. - C. 157-162.
- Ковтун А. В., Ковбаса В. М., Пічкур В. Я. Вплив харчових волокон на органолептичні показники формованих картопляних чіпсів. - C. 163-169.
- Миколенко С. Ю., Гезь Я. В. Дослідження хлібопекарських властивостей спельтового та гарбузового борошна при використанні плазмохімічно активованої води. - C. 170-177.
- Семенова А. Б., Писарець О. П., Дробот В. І. Порівняння вуглеводно-амілазного комплексу пшеничного та спельтового борошна. - C. 178-182.
- Андріянова А. І., Дишкантюк О. В. Технологія Sous-Vide в харчуванні військовослужбовців. - C. 183-188.
- Семенова О. І., Решетняк Л. Р., Бублієнко Н. О, Жилик А. В. Біологічне дефосфaтування промислових стічних вод. - C. 189-195.
- Заславський О. М., Козич О. М., Козич Н. Д., Кустовська А. Д., Веліканов О. О. Електрофізичні властивості водних розчинів цитрату магнію (3:2). - C. 196-204.
- Гудима В. В., Копилова К. В., Науменко О. В. Мікробний профіль грибкових кефірних заквасок. - C. 205-209.
- Дробот В. І., Іжевська О. П., Тесля О. Д., Бондаренко Ю. В. Ефективність використання шроту насіння льону у хлібопекарській промисловості. - C. 210-213.
- Коваленко О. В. Оцінка стану та рівнів монопольної влади на ринках продукції харчової промисловості. - C. 214-226.
- Власенко І. В. Формування та розвиток ринку м’ясної сировини в Україні. - C. 227-232.
- Куць О. І. Формування ефективної продовольчої системи України в умовах глобалізації. - C. 233-238.
- Шмаглій О. Б. Особливості просторової організації сировинної бази харчової промисловості України. - C. 239-250.
- Ященко Л. О. Експрес-оцінювання конкурентоспроможності галузей харчової промисловості. - C. 251-260.
- Ткач О. А. Оцінка ефективності факторів матеріальної мотивації на підприємствах хлібопекарської промисловості. - C. 261-267.
- Бокій О. В. Методологічні підходи до оцінки ринку хлібобулочних виробів України. - C. 268-278.
- Лисенко Г. П. Засади державної стратегічної політики розвитку сировинного потенціалу м’ясопереробної галузі. - C. 279-284.
- Юрченко Н. С. Світовий досвід підвищення конкурентоспроможності харчової промисловості на основі кластерного підходу. - C. 285-295.
| 2016 | | № 7
|
|
|
|