Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж73867/2022/15(1)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Товарознавчий вісник : зб. наук. пр..- Луцьк- Титул.
- Зміст.
Підприємництво та управління якістю
- Матвійчук Л. Ю., Смаль Б. А. Стратегічні засади підвищення конкурентоспроможності продукції та послуг індустрії гостинності регіону. - C. 7-20.
- Артюх Т. М., Ягелюк С. В., Архіпов В. В. Управління асортиментом та продажем копіювальної техніки. - C. 21-30.
- Дахнюк А. М., Передрій О. І. Особливості ринку антикваріату та творів мистецтва. - C. 31-44.
- Дзюбинський А. В., Дзюбинська О. В. Деякі питання митного регулювання переміщення відходів. - C. 45-51.
- Ємченко І. В. Ідентифікація електроінструментів побутового призначення. - C. 52-61.
- Індутний В. В., Мережко Н. В., Мельник С. М. Товарознавча оцінка букіністичних пам’яток. - C. 62-78.
- Пахолюк О. В., Пушкар Г. О., Галик І. С., Семак Б. Д. Роль нанотехнологій у розвитку текстильної наноосвіти в Україні. - C. 79-93.
- Калінський Є. О., Тіхосова Г. А., Голік М. С. Шляхи удосконалення визначення країни походження м'ясної продукції в митних цілях. - C. 94-102.
Товарознавство та експертиза продовольчих товарів та сировини
- Белінська К. О., Марусей Т. В. Дослідження кінетики набрякання екструдатів у різних видах відновленого молока. - C. 103-112.
- Домбровська О. П., Чурсіна Л. А., Краглік В. С. Збереження споживних властивостей продовольчих товарів з конопель. - C. 113-120.
- Євтушенко В. В., Семенченко О. О., Нагорна А. В. Дослідження якості меду вітчизняних торговельних марок. - C. 121-128.
- Притульська Н. В., Антюшко Д. П., Мотузка Ю. М. Органічні харчові продукти: реалії та перспективи виробництва і споживання. - C. 129-137.
- Ярошевич Т. С. Формування споживних властивостей пельменів та практичні аспекти їх ідентифікації. - C. 138-147.
Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів та сировини
- Артюх Т. М., Тернова А. С., Григоренко І. В. Товарознавча оцінка якості бітумних покрівельних матеріалів. - C. 148-165.
- Бойко Г. А., Тіхосова Г. А., Капітонов А. В. Товарознавча оцінка якості взуття з тканиною верху на основі волокон технічної коноплі. - C. 166-175.
- Дудла І. О. , Голодюк Г. І., Гургула Н. М. Дослідження теплоізоляційних матеріалів на основі рослинної сировини на міцність. - C. 176-183.
- Заяць Я. І. Оптимізування номенклатури недоліків взуття для потреб окремих видів товарознавчої експертизи. - C. 184-194.
- Кузьміна Т. О., Березовський Ю. В., Єдинович Б. М. Аналіз якості гідрокостюмів з неопрену. - C. 195-211.
- Лисенко Н. В., Мартосенко М. Г., Шурдук І. В. Актуалізація методичного забезпечення судової товарознавчої експертизи. - C. 212-224.
- Михайлова Г. М., Галько С. В., Осієвська В. В. Постільні вироби: вимоги та переваги споживачів. - C. 225-238.
- Ткачук П. В., Ніколайчук Л. Г., Ткаченко М. Д. Шляхи удосконалення системи речового забезпечення в Збройних Силах України. - C. 239-251.
- Передрій О. І. Регламентація безпеки косметичних засобів в країнах ЄС та Україні. - C. 252-263.
- Путінцева С. В., Тіхосова А. О., Мандра О. М. Характеристика властивостей целюлозовмісних матеріалів із різної рослинної сировини. - C. 264-273.
- Речун О. Ю., Ткачук В. В. Використання біорозкладних полімерів та антимікробних пакувальних матеріалів у пакуванні харчових продуктів. - C. 274-285.
- Топільницький П. І., Ткачук В. В., Речун О. Ю. Вплив вмісту хлорорганічних сполук в нафті на корозію нафтотранспортного обладнання. - C. 286-297.
- Ягелюк С. В., Дідух В. Ф. Електричний метод вимірювання вологості біомаси олійних лубяних культур. - C. 298-307.
Матеріалознавство
- Кашицький В. П., Садова О. Л., Шум Н. В. Розробка технології отримання біокомпозитів на основі глютину та деревного борошна. - C. 308-316.
- Мельник О. А., Мельничук М. Д., Кашицький В. П. Отримання мікроволокон целюлози з трести технічної коноплі та льону. - C. 317-327.
Харчові технології
- Дударєв І. М., Панасюк С. Г., Краглик О. М. Оптимізація рецептурних композицій піци. - C. 328-340.
Технології легкої промисловості
- Назарчук Л. В. Концепція проектування форменого одягу співробітників закладів готельного господарства. - C. 341-349.
- Головенко Т. М., Шовкомуд О. В., Пожар К. О. Державне регулювання якості шкільної форми в Україні. - C. 350-360.
| 2022 | | Вип. 15(1)
|
|
|
|