Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж73867/2022/15(1)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Товарознавчий вісник
: зб. наук. пр..- Луцьк

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Підприємництво та управління якістю

  4. Матвійчук Л. Ю., Смаль Б. А. Стратегічні засади підвищення конкурентоспроможності продукції та послуг індустрії гостинності регіону. - C. 7-20.
  5. Артюх Т. М., Ягелюк С. В., Архіпов В. В. Управління асортиментом та продажем копіювальної техніки. - C. 21-30.
  6. Дахнюк А. М., Передрій О. І. Особливості ринку антикваріату та творів мистецтва. - C. 31-44.
  7. Дзюбинський А. В., Дзюбинська О. В. Деякі питання митного регулювання переміщення відходів. - C. 45-51.
  8. Ємченко І. В. Ідентифікація електроінструментів побутового призначення. - C. 52-61.
  9. Індутний В. В., Мережко Н. В., Мельник С. М. Товарознавча оцінка букіністичних пам’яток. - C. 62-78.
  10. Пахолюк О. В., Пушкар Г. О., Галик І. С., Семак Б. Д. Роль нанотехнологій у розвитку текстильної наноосвіти в Україні. - C. 79-93.
  11. Калінський Є. О., Тіхосова Г. А., Голік М. С. Шляхи удосконалення визначення країни походження м'ясної продукції в митних цілях. - C. 94-102.
  12. Товарознавство та експертиза продовольчих товарів та сировини

  13. Белінська К. О., Марусей Т. В. Дослідження кінетики набрякання екструдатів у різних видах відновленого молока. - C. 103-112.
  14. Домбровська О. П., Чурсіна Л. А., Краглік В. С. Збереження споживних властивостей продовольчих товарів з конопель. - C. 113-120.
  15. Євтушенко В. В., Семенченко О. О., Нагорна А. В. Дослідження якості меду вітчизняних торговельних марок. - C. 121-128.
  16. Притульська Н. В., Антюшко Д. П., Мотузка Ю. М. Органічні харчові продукти: реалії та перспективи виробництва і споживання. - C. 129-137.
  17. Ярошевич Т. С. Формування споживних властивостей пельменів та практичні аспекти їх ідентифікації. - C. 138-147.
  18. Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів та сировини

  19. Артюх Т. М., Тернова А. С., Григоренко І. В. Товарознавча оцінка якості бітумних покрівельних матеріалів. - C. 148-165.
  20. Бойко Г. А., Тіхосова Г. А., Капітонов А. В. Товарознавча оцінка якості взуття з тканиною верху на основі волокон технічної коноплі. - C. 166-175.
  21. Дудла І. О. , Голодюк Г. І., Гургула Н. М. Дослідження теплоізоляційних матеріалів на основі рослинної сировини на міцність. - C. 176-183.
  22. Заяць Я. І. Оптимізування номенклатури недоліків взуття для потреб окремих видів товарознавчої експертизи. - C. 184-194.
  23. Кузьміна Т. О., Березовський Ю. В., Єдинович Б. М. Аналіз якості гідрокостюмів з неопрену. - C. 195-211.
  24. Лисенко Н. В., Мартосенко М. Г., Шурдук І. В. Актуалізація методичного забезпечення судової товарознавчої експертизи. - C. 212-224.
  25. Михайлова Г. М., Галько С. В., Осієвська В. В. Постільні вироби: вимоги та переваги споживачів. - C. 225-238.
  26. Ткачук П. В., Ніколайчук Л. Г., Ткаченко М. Д. Шляхи удосконалення системи речового забезпечення в Збройних Силах України. - C. 239-251.
  27. Передрій О. І. Регламентація безпеки косметичних засобів в країнах ЄС та Україні. - C. 252-263.
  28. Путінцева С. В., Тіхосова А. О., Мандра О. М. Характеристика властивостей целюлозовмісних матеріалів із різної рослинної сировини. - C. 264-273.
  29. Речун О. Ю., Ткачук В. В. Використання біорозкладних полімерів та антимікробних пакувальних матеріалів у пакуванні харчових продуктів. - C. 274-285.
  30. Топільницький П. І., Ткачук В. В., Речун О. Ю. Вплив вмісту хлорорганічних сполук в нафті на корозію нафтотранспортного обладнання. - C. 286-297.
  31. Ягелюк С. В., Дідух В. Ф. Електричний метод вимірювання вологості біомаси олійних лубяних культур. - C. 298-307.
  32. Матеріалознавство

  33. Кашицький В. П., Садова О. Л., Шум Н. В. Розробка технології отримання біокомпозитів на основі глютину та деревного борошна. - C. 308-316.
  34. Мельник О. А., Мельничук М. Д., Кашицький В. П. Отримання мікроволокон целюлози з трести технічної коноплі та льону. - C. 317-327.
  35. Харчові технології

  36. Дударєв І. М., Панасюк С. Г., Краглик О. М. Оптимізація рецептурних композицій піци. - C. 328-340.
  37. Технології легкої промисловості

  38. Назарчук Л. В. Концепція проектування форменого одягу співробітників закладів готельного господарства. - C. 341-349.
  39. Головенко Т. М., Шовкомуд О. В., Пожар К. О. Державне регулювання якості шкільної форми в Україні. - C. 350-360.
2022
Вип. 15(1)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського